Bitsgap review & beoordelingen

We gaan de crypto trading bot Bitsgap reviewen. Jij krijgt antwoord waarom deze bitcon robot aanbieder zo interessant is en of je waar voor je geld krijgt, tevens kun je een gratis demo account aanmaken. Wij horen graag jou mening over onze Bitsgap Review.

Bitsgap review
Bitsgap review

De geschiedenis van Bitsgap

Veel mensen binnen de cryptocurrency kennen het merk Bitsgap tegenwoordig. Sinds de oprichting in 2017 heeft het handelsplatform zijn benadering van cryptohandel, portefeuillebeheer en arbitragemogelijkheden verhoogd.

Wat nog belangrijker is, het platform is uitgegroeid tot een krachtpatser in de crypto-industrie en verwelkomt meer dan 18 miljoen bezoekers. Het websiteverkeer is de afgelopen maand met bijna 13% gegroeid en merkt een sterke toestroom van bezoekers uit Colombia en België op. Bovendien wordt Bitsgap gekozen door meer dan 500.000 handelaren over de hele wereld, die 3,7 miljoen handelsbots hebben gecreëerd, waardoor het bedrijf tot nu toe $ 300 miljard aan totale handelsvolume heeft overschreden.

Het platform biedt toegang tot meer dan 30 internationale crypto exchanges via één handige interface, waardoor de toegang tot verschillende markten en handelsparen wordt gestroomlijnd. Bovendien blijft het aantal ondersteunde beurzen en handelsroutes toenemen, zodat gebruikers toegang hebben tot hun favoriete activa. Bovendien is er geen handelscommissie of extra kosten voor het storten en opnemen van geld.

Wat is de geschiedenis van Bitsgap?

Automatisch handelen met verschillende crypto bots

De core business van Bitsgap is geautomatiseerde toegang tot cryptohandel, crypto bots dus. Platformgebruikers hebben verschillende handelsbots tot hun beschikking om een ​​meer passieve benadering van cryptocurrency-handel te volgen. Verschillende soorten bots volgen unieke patronen en benaderingen, waardoor gebruikers op de automatische piloot kunnen traden.

De DCA Bot

Bitsgap heeft onlangs een DCA-bot geïntroduceerd om gebruikers te helpen tijdens bullish, bearish en zijwaartse marktomstandigheden. De handelstool biedt meerdere functies, waaronder nauwkeurigere in- en uitstapopties, opties voor risicobeheer en meer. Gebruikers kunnen snelle en regelmatige resultaten verwachten voor degenen die een actieve handelsbenadering behouden, hoewel langetermijnhouders winst kunnen maken terwijl ze wachten op een beter prijsmomentum.

Rasterbot

Het doel van de Grid Bot is om gebruikers te helpen winst te maken uit kleine prijsschommelingen in beide richtingen. Het is een uitstekend hulpmiddel voor markten met een zijwaarts momentum, waardoor gebruikers een raster kunnen inzetten om de overkoepelende trend automatisch te volgen. De Bitsgap Grid Bot helpt gebruikers om continu winst te maken en vereist zeer weinig toezicht. Het heeft ingebouwde strategieën voor beginners en experts, hoewel gebruikers vrij zijn om hun eigen strategieën in te zetten naar eigen goeddunken.

Combo Bot

Bitsgap’s Combo Bot is op maat gemaakt voor diegenen die liever met futures-contracten omgaan dan rechtstreeks met crypto-activa. De Combo Bot is een levensvatbaar hulpmiddel in bullish en bearish markten en combineert het gemiddelde van dollarkosten met op rasters gebaseerde algoritmische handel. Het is een agressievere marktbenadering, omdat de bot transacties uitvoert bij elke haalbare marktbeweging. Bovendien kan de Combo Bot eindeloos veel rendement genereren door automatisch raster- en DCA-niveaus te plaatsen terwijl hij draait.

De Bitsgap-handelsterminal en ordertypes

Gebruikers die communiceren met de Bitsgap-handelsterminal zullen zich meteen thuis voelen. Alle functies zijn handig ingedeeld en de tientallen indicatoren kunnen handig zijn voor degenen die vaak op dergelijke tools vertrouwen. Bovendien kunnen gebruikers met het platform crypto-activa over meerdere beurzen verhandelen, waardoor het niet meer nodig is om meerdere tabbladen voor verschillende platforms te openen. De terminal ondersteunt ook iemands handelsgeschiedenis, open posities en saldi op alle gekoppelde beurzen. Bovendien stelt het handelsplatform gebruikers in staat om de prestaties van populaire handelsparen te analyseren en te evalueren.

Het is van cruciaal belang op te merken dat gebruikers meerdere ordertypes tot hun beschikking hebben om meer controle over hun marktbenadering uit te oefenen:

 • Marktorders: direct een positie innemen tegen de best beschikbare marktprijs
 • Take-profit en stop-loss: automatisch winst nemen of verliezen beperken op een positie als het marktsentiment verslechtert.
 • Stop-Limit: verkoop het verhandelde activum automatisch wanneer een specifieke prijs is bereikt
 • Schaduworders: handelen buiten het orderboek van de beurs door alleen een order uit te voeren tegen de door u ingestelde prijs
  Prijzen

Bitsgap Abonnementen & Prijzen

BASIS

 • 2 actieve GRID Bots
 • 10 Actieve DCA Bots (nieuw)
 • Ongelimiteerde smart orders

€20 / maand

Geavanceerd

 • 5 actieve GRID Bots
 • 10 Actieve DCA Bots (nieuw)
 • Ongelimiteerde smart orders
 • Futures bots
 • Trailing up for bots

€49 / Maand

PRO

 • 20 actieve GRID Bots
 • 10 Actieve DCA Bots (nieuw)
 • Ongelimiteerde smart orders
 • Futures bots
 • Trailing up for bots
 • Maak winst me je eigen bots

€107 / maand

Let op: alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, minimaal 6 maanden afnemen en zijn als laatste bijgewerkt op 30-05-2022.

Conclussie

Er is veel leuks aan Bitsgap, inclusief de gemakkelijk te navigeren interface, ondersteuning voor tientallen uitwisselingen en een brede variatie een reeks handelsbots. Bovendien kunnen de abonnementstarieven zichzelf terugbetalen als de bots correct worden gebruikt, en is er een gratis proefversie om optimaal van te profiteren. Het is een uitstekend platform voor diegenen die hun handelsproces willen automatiseren en willen profiteren van uitgebreid portfoliobeheer.

Plaats een reactie