Automatisch crypto handelen

Cryptohopper ervaringen & uitleg

Geautomatiseerd cryptocurrency handelen begint bij crypto trading bot Cryptohopper. Bij deze bitcoin trading robot beheer je al je exchanges en kun je deze gemakkelijk koppelen aan de trading bot.  

15+
Exchanges
Gratis
Kosten
300k
Leden
6jr
Ervaring

Automatisch crypto handelen

Laat je emoties buiten beschouwing door te traden met een bitcoin trading bot. Cryptohopper heeft voor ingestelde bots klaar. Handig voor als je net begint! 

Het is ook mogeijk om zelf trading bots te maken. Deze kun je goed testen of ze daadwerkelijk goed zijn. Is dit het geval? Dan kun je heel makkelijk je ‘hopper’ online zetten. 

Een hopper is een automatische trading bot.

Het platform heeft al meer dan 50 miljoen trades verwerkt!

Crypto robot cryptohopper
Bitvavo review

Bitvavo officieel partner van Cryptohopper

Zoals je misschien in mijn verschillende blogs hebt gelezen raad ik je aan om een account aan te maken bij Nederlandse crypto exchange Bitvavo. 

Bitvavo is officieel partner van Cryptohopper en de ondersteuning tussen deze 2 platformen is super! 

Lees hier hoe je bitvavo kunt connecten met cryptohopper. Heb je nog geen account bij Bitvavo? Maak er dan snel HIER één aan!

Start gratis met handelen!
Volledig gratis, geen creditcard vereist bij aanmelding
crypto trading bot kopen

Crypto trading bot strategie kopen

Bij Cryptohopper hoef je zeker geen expert te zijn om te starten met automatisch crypto handelen. Het platform heeft een heus platform opgericht waar de community met elkaar kan discussiëren over toekomstige trades. Wat kun je allemaal op de marktplaats van cryptohopper?

Aanmelden voor signalen: Ontvang op het juiste moment signalen om crypto bij te kopen of juist te verkopen.
Discusieer mee: Binnen de community is er ruimte om met elkaar te communiceren over aanstaande trades, trade strategieën of tips en tricks. 
Crypto trading bot kopen:  Het is mogelijk om op de marktplaats crypto trading bots te kopen van ervaren traders. Deze robots hebben vaal al resultaat bewezen en kun je voor weinig geld overnemen. 

Crypto hopper ervaringen

Cryptohopper ervaringen
Cryptohopper reviews

“Ik ben zeer tevreden met Cryptohopper en raad het ten zeerste aan voor daghandel. Het kostte me een tijdje om een ​​strategie te vinden die voor mij werkte, maar het lijkt de moeite waard te zijn geweest. echt geld. Als je de eerste leercurve eenmaal onder de knie hebt, zul je je veel zekerder en zekerder voelen dat je elke trend of markt kunt doorstaan. Het zal ook een waardevolle aanwinst zijn tijdens het volgende alt-seizoen en halveringsevenementen. Bedankt CryptoHopper-team! “

Meyer, 11 november 2021

“Zeer gemakkelijk te gebruiken en ongelooflijk betaalbaar. Download het gratis parcours om het te testen en de kneepjes van het vak te leren, en upgrade dan. Ik heb na een week twee keer een upgrade uitgevoerd en ik gebruik nog steeds beide abonnementen. Geweldige selectie van opties. Onbeperkte strategieën, veel gratis ingebouwde ins. Besteed tijd om de grondbeginselen van technische analyse te leren – je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. Crypto Hopper wordt binnenkort je beste vriend … en wapen naar keuze! “

James, 19 juni 2023

“Het duurde even om aan de instellingen te wennen, maar toen ik het eenmaal onder de knie had, was de app geweldig”

Annalisa, 11 augustus 2022

Cryptohopper uitgelegd

Het platform heeft een super handig filmpje gemaakt waarop cryptohopper uitgelegd wordt. Het lijkt heel simpel, maar lees je alsjeblieft goed in. Stel je de hopper verkeerd in dan kun je ook gemakkelijk heel veel verlies maken. Zorg dat je dit niet overkomt!

Gratis account

Aanmelden bij Cryptohopper stappen

Account aanmaken: Je kunt gemakkelijk beginnen bij Cryptohopper met een gratis account. Zo kun je eenvoudig starten en kijken of automatisch traden met behulp van een robot iets voor jou is!

🔒 Veilig bij cryptohopper

Euro’s storten: Je kunt eenvoudig maandelijk of jaarlijks een abbonnement afsluiten indien je meer wil traden dan wat mogelijk is in het gratis account. Check wat voor jou de beste mogelijkheden zijn!

Exchange koppelen: Je kunt eenvoudig connectie maken met de bekendste exchanges. Ook crypto exchange Bitvavo kun je eenvoudig koppelen met Cryptohopper. Wel zo makkelijk, wij raden je namelijk aan om Bitvavo te gebruiken 😉

Vragen? Wij hebben antwoorden

Wij geven je antwoorden op de meest gestelde vragen bij Cryptohopper.


Wij besteden veel tijd aan onze veiligheid, dus je account is veilig bij ons. We hebben geen toestemming nodig om je geld op te nemen, dus in het onwaarschijnlijke geval van een datalek is het voor hackers nog steeds onmogelijk om toegang te krijgen tot uw geld. Het is bekend dat de beurzen waar wij mee werken veel tijd en geld in hun veiligheid besteden, dus je geld moet veilig bij hen zijn.

Als je extra beveiliging op je account wilt hebben, raden wij je aan om twee-factor authenticatie (2FA) te activeren. Dit helpt erg veel met het beveiligen van je account.

Onze website wordt beschermd door Cloudflare, en deze heeft een web applicatie firewall en Ddos-bescherming actief op onze website. Het Cryptohopper platform wordt gehost op Amazon Web Services en onze servers zijn door hen beveiligd. Alle opgeslagen wachtwoorden en API-sleutels worden gecodeerd in onze database.

Helaas is het whitelisten van IP adressen niet beschikbaar voor Cryptohopper. Dit komt omdat we een cloud-based platform zijn, gebouwd op een groot aantal servers met veel IP adressen die voortdurend veranderen. Servers worden elke minuut toegevoegd en verwijderd. Om het mogelijk te maken om IP whitelisting voor Cryptohopper toe te voegen zouden we een NAT gateway moeten toevoegen die de cloud en het schaalbare platform dat we nu hebben gebouwd zou kunnen beschadigen.

Arbitrage is de gelijktijdige aankoop en verkoop van een cryptocurrency om te profiteren van een verschil in de prijs. Het is een handel die profiteert door de prijsverschillen op verschillende markten te benutten. Arbitrage bestaat als gevolg van marktinefficiënties.

De arbitragekarakteristiek van Cryptohopper zoekt naar deze marktinefficiënties en controleert op kansen op de volgende manier:

Methode 1

– Koop een munt op de BTC-markt

– Verkoop munt op de ETH- of XMR-markt

– Verkoop ETH of XMR op de BTC-markt

Methode 2

– Koop ETH of XMR op de BTC-markt

– Koop een munt op de ETH- of XMR-markt

– Verkoop munt op de BTC-markt

De arbitrage-functie houdt rekening met de handelskosten voor de berekening van de arbitragemogelijkheden en je kunt ook configureren hoeveel minimum winst je wilt maken.

Als een arbitragehandel mislukt en de hopper overblijft met ETH, XMR of de munt die hij wilde verhandelen, wordt deze toegevoegd aan uw openstaande posities.

Voor meer info:

Helaas kunnen we niet zeggen wat uw gemiddelde rendement zal zijn.

Dit hangt af van de manier waarop je je hopper configureert en de staat van de markt. Als je signaalgevers gebruikt, ben je ook afhankelijk van hen.

Als je winst wilt maken, is het beste wat je kunt doen om jezelf te informeren. Lees in onze documentatie hoe onze hopper werkt, leer meer over de munten die je inruilt en leer meer over de cryptomarkt in het algemeen.


Heb je meer vragen? Je kunt altijd even contact opnemen met de supportafdeling van Cryptohopper.