Smart crypto bot Review

Smart crypto bot

Smart crypto bot Review

Automatisch crypto traden doe je met de bitcoin trading bot van Smart Crypto Bot. Wil jij weten of dit een interessant bot platform is om mee samen te werken? Lees dan onze Smart crypto bot review door. 


MEER INFO

Waarom smart crypto bot?

  • Automatisch traden
  • Meerdere strategieën beschikbaar
  • Verlies prefentie
  • Gemakkelijk je portfolio managen
  • Veel verschillende grafieken
  • Automatische triggers
  • Customize je profiel
  • Crypto bot is 24/7 operationeel

over smart crypto bot

Direct Beginnen

Smart crypto bot review door gebruikers

4.5
4.5/5
Uit 100+ beoordelingen
Smart crypto bot

Over Smart crypto bot

Ik was meer dan 2 jaar geleden aan het traden op met verschillende trading bots en ik kwam tot de ontdekking dat veel functies vaak niet goed en snel werken. Strategieën zijn vaak traag en je kunt vaak ook niet alle coins traden per exchange.

De markt veranderd constant en je moet de strategieën dus ook constant aanpassen. Hiervoor heb je triggers nodig bovenop je strategieën en dit bieden veel tradingbots niet. Ook viel mij op dat veel tradingbots een torenhoog maandelijks bedrag vragen om functionaliteiten te kunnen gebruiken binnen hun applicatie. En dit in meerdere lagen! Vaak is het zo dat je ook aan strenge restricties zit vastgebonden.

Dit heeft mij doen besluiten om mijn eigen tradingbot te laten ontwikkelen. Met vele jaren ervaring in crypto kan ik met mijn kennis veel uitdagingen aan en op de meeste kwesties een oplossing bieden. Ook op het gebied van traden.

Je zult merken dat de bot supersnel werkt. Trailing buy, Percentage change kopen binnen 1 sec. TSL en SL werkt ook supersnel, evenals de triggers waar je ontzettend veel strategieën mee kunt maken.

Frank van den bor (CEO)


Facebook


Twitter


Youtube


Direct Starten

Alles over Smart Crypto Bot

automatisch crypto handelen

Automatisch handelen

De triggers die smart crypto bot aanbied (hierover later meer) maken het mogelijk om traden te automatiseren. Jij hoeft je crypto portfolio niet meer in de gaten te houden, de trading bot houdt je assets in de gaten. Kopen en verkopen gaat volledig automatisch als jij de juiste parameters hebt ingesteld. 

Verschillende strategieën

SCB gebruikt meerdere strategieën. Deze kun je invullen met eigen waarden om het naar uw zin te maken. Een voorbeeld hiervan is “Trailing Buy”. Trailing Buy volgt een munt op basis van jou instellingen. Bij deze strategie (Trailing Buy) moet de prijs van een munt eerst met het aangegeven percentage dalen om de bot te laten ‘armen/bewapenen’. Daarna moet de cryptomunt weer met een bepaald percentage stijgen en wanneer deze wordt geraakt, wordt de munt gekocht.

crypto trading strategien
niet verliezen

Verlies minimaliserend

Om verlies zoveel mogelijk te voorkomen heeft SCB TSL (Trailing Stop-loss) & SL (stop-loss) ingebouwd. Dit voorkomt dat als een munt te ver zakt, deze tegen een bepaald percentage wordt verkocht. Stel je koopt Ethereum en je hebt een SL  van 5% ingesteld. Als de prijs 5% van de aankoopprijs daalt, wordt de SL  geactiveerd en wordt de munt automatisch verkocht. Trailing Stop-loss werkt alleen als een munt een bepaald percentage is gestegen zodat de winst niet te klein is.

Gemakkelijk je portfolio managen

Vanuit je dashboard kun je gemakkelijk je portfolio managen. Aan en verkoop opdrachten opgeven zodat je portfolio volledig automatisch gemanaged wordt. 

crypto portfolio management
verschillende crypto grafieken

Verschillende grafieken

SCB heeft verschillende grafieken. Deze zijn geïntegreerd met TradingView zodat voor elke grafiek op SCB de beste tools beschikbaar zijn. SCB heeft ook zijn eigen grafieken ontwikkeld op basis van strategieën die iedereen kan gebruiken. SCB heeft een grafiek ontwikkeld die het mogelijk maakt om dips in de markt te kopen. Deze grafiek vindt alle trading pairs, waarbij het procentuele verschil tussen nu en 00:00 uur wordt genomen. Het gemiddelde van al deze percentages wordt vervolgens in de grafiek uitgezet. 

Geavanceerde triggers

Wil je eerst een paar specifieke cryptomunten laten vallen en dan een andere specifieke cryptovaluta kopen, maar met een limietorder van 3% onder de koopprijs? Dit kan met triggers. De triggers van SCB bieden iedere gebruiker de vrijheid om zijn eigen strategie te bepalen. Koop alles in 1x, breid je crypto trading robot uit naar een goed winstpercentage, verkoop alles wanneer het gemiddelde winstpercentage van je posities 5% bereikt. Bedenk het maar, met triggers kun je alles automatiseren. 
geavanceerde triggers
Smart crypto bot ervaring

Customize je profiel

Je kunt je verschillende bots volledig naar wens inrichten. Wil jij een andere kleur aan een bepaalde bot geven? dit is mogelijk. Zo kun je ook verschillende bitcoin trading bots laten draaien met net andere parameters. 

24/7 Actief

Jou crypto bot slaapt niet, slaap jij je bot is aan het werk. Dat is een fijn gevoel toch? Zo mis je nooit een dip of een all time high sell. 

smart crypto trading robot

Twijfel je nog? Lees onze meest gestelde vragen over de smart crypto bot.

Smart crypto bot

KOSTEN

Bij smart crypto bot betaal je €10,- per maand voor het aanhouden van een licentie + 0.15% per transactie. 

Antwoord op al je vragen!
Hoe maak je een account aan bij Smart crypto bot?

Je kunt via DEZE link een acount aan maken. 

Hoe kan het dat mijn trading bot niet werkt?

Daar kunnen ontzettend veel redenen voor zijn. Je kunt altijd met de SCB helpdesk contact opnemen voor al je vragen of advies. 

Hoe verkrijg ik een licentie?

Je moet een licentie hebben voordat je SCB kunt gebruiken. De kosten voor een licentie zijn $10,- per maand, deze kun je betalen met je credits. 

Kan ik mijn account deleten?

Nee. Het is nog niet mogelijk om je account te deleten. Je kunt wel je crypto trading bots verwijderen. Wil jij je account verwijderen? Neem dan contact op met de helpdeks, ze kunnen vast je acount verwijderen. 

Kan SCB helpdesk bij helpen bij het opzetten van een bot?

Nee, het team van SCB helpt klanten niet bij het opzetten van een crypto bot. 

Ik heb perongelijk mijn bot verwijderd kan ik deze terughalen?

Nee, dit is niet mogelijk. Wanneer je ervoor gekozen hebt om je bot te verwijderen dan is dit permanent. 

Waarom kan ik niet inloggen nadat ik mij heb aangemeld?

Je account moet door een geverifieerde administrator worden goedgekeurd. SCB is nog in BETA, wanneer dit niet meer is zal je ook niet meer hoeven wachten na aanmelden. 

Hoe kan ik credits kopen?

Als je ingelogd bent kun je op de pagina ‘Credits’ je account vullen. De betaling wordt enkel geaccepteerd in crypto en wordt gedaan door CoinPayments. Dit is een betalingsprovider gespecialiseerd in crypto betalingen. 

Welke exchanges kan ik koppelen?

Het is nu alleen nog maar mogelijk om Binance te koppelen. Heb je nog geen account? Maak er HIER één aan. Het team van SCB heeft wel op de planning staan meer exchange toe te voegen. Dit laat tot op heden nog even op zich wachten. 

Moet je de API connectie whitelisten?

Ja. Om veilig transacties uit te voeren zonder tussenkomst van derden is het vereist je API key te whitelisten. Dit kun je bij Binance doen. 

Wat gebeurt er als ik probeer te kopen / verkopen terwijl het platform in onderhouds modus staat?

Elke update met betrekking tot het platform wordt voorafgaand aan de update aangekondigd. Zorg ervoor dat uw vermogen gedurende die tijd veilig is. Als je een strategie of trigger actief hebt, worden deze tijdens de update gepauzeerd en na de update hervat. Verlies tijdens dit proces wordt niet verhaald of vergoed.

Hoeveel crypto bots mag je aanhouden?

Dit is dus het mooie van SCB.. je mag zoveel bots aanmaken als je zelf wil. Hier zit dus geen limiet op. 

Social accounts


Twitter


Medium


Telegram


Instagram