CRO coin – Wat is CRYPTO.com coin en wat kun je ermee?

Ervaren traders zijn inmiddels al wel bekend met CRYPTO.com coin. Ook wel CRO coin genoemd. Deze munt wordt bekender en bekender onder het grote publiek. Dat is vaak het geval bij crypto’s die veel in waarde stijgen. Wat kan je eigenlijk met deze coin? Zijn er behalve voordelen ook nadelen? Wat kan de koers in de toekomst doen? Op veel van dit soort vragen gaan we hieronder dieper in.


CRO kopen

🔒 Veilig op de website van Bitvavo

Wat is CRO coin?

Wat is CRYPTO.com coin?

Laten we beginnen met uitleg te geven over de CRYPTO.com coin. Dit is een exchange voor cryptomunten maar het is veel meer dan dat. Daarmee onderscheidt het zich ook direct van andere crypto-exchanges. Zo worden er door het platform veel meer diensten aangeboden op financieel gebied. Natuurlijk gaan we daar verderop deze pagina nog uitgebreid op in.

https://www.youtube.com/watch?v=b1n5j00GDzI

CRO crypto geschiedenis

Het is niet onbelangrijk om de historie van een munt en platform te kennen. Zo leer je een project kennen en kun je beter een afweging maken of je wel of niet investeert in een project of coin. Het bedrijf CRYPTO.com (voorheen Monaco Technologies GmbH) werd in 2016 opgericht door o.a. Kris Marszalek. Toen het bedrijf besloot een eigen MCO Visa Card op de markt te brengen (met Metropolitan Commercial Bank), werd dat als keerpunt gezien van een toen al succesvolle start. Het bracht Crypto.com nog meer successen!

Het doel van de ontwikkelaars

De ontwikkelaars steken hun motieven, missie en doelen niet onder stoelen of banken. Het is een relatief nieuw platform en het biedt zeer innovatieve betalingsmogelijkheden. Het team heeft als doel om met hun exchange cryptocurrency naar mensen te brengen en de overgang naar crypto in zijn algemeen te bevorderen. Consumenten kunnen tal van financiële producten gebruiken op het platform waaronder de CRO coin natuurlijk, Visa card, Crypto.com Card-app, Crypto.com chain en nog veel meer. Uiteraard heeft Crypto.com coin ook een eigen wallet waarop jij munten kunt bewaren.

Toepassing: Wat kan je met CRYPTO.com?

Wat kan je met CRYPTO.com? Als je goed gelezen hebt, dan is dat vast al wel duidelijk voor jou geworden. Op het crypto platform kan je traden in veel verschillende cryptomunten (op dit moment 100 cryptocoins). Je kan ook het eigen token van dit platform aanschaffen: CRO. Ook kan je als je deze tokens aanschaft korting krijgen op de transactiekosten. Het platform heeft ook een eigen Visa card waarmee je op online aankopen 5% korting krijgt!


crypto.com kopen

🔒 Veilig op de website van Bitvavo

Het token: Crypto.com Coin (CRO)

Het token is een onmisbaar onderdeel van het platform en wordt het Crypto.com Coin genoemd of CRO. Iedere cryptocurrency-exchange heeft tegenwoordig een eigen token (Ook wel exchange token genoemd). Je kan met CRO handelen op het platform en er ook fee’s mee betalen. Momenteel staat de CRO coin hoog in de ranking van CoinMarketCap.com. Het staat bijna op dezelfde hoogte met munten van bekende exchanges zoals Binance en EOS. Crypto.com Coin kopen? Scroll naar onderen en lees alles over het kopen van Crypto.com tokens!

crypto com staking hoe werkt het

Kan je CRO staken?

CRO is immens populair bij cryptohandelaren ook omdat je de coin kan staken. Door te staken draag je bij aan het netwerk en daarvoor ontvang je een vergoeding. Zet je CRO coins minimaal 6 maanden vast, dan ontvang je 20% rente over het gestaakte bedrag en de rente wordt dagelijks uitgekeerd. Wil je echt grootverdiener worden door te staken, dan zet je minimaal 10.000 CRO vast. Je komt dan in aanmerking voor de hoogste stakingsvergoeding.

Crypto.com visacard

MCO Visacard

De creditcard van CRYPTO.com is de MCO Visa card. Wij vinden dit zelf een prachtige toevoeging aan het platform. Bij creditcards denk je vast al snel aan hoge kosten. Maar in dit geval is dat niet juist. Want je krijgt met de MCO Visacard van CRO coin juist tot 5% terug op alle aankopen die je met de kaart online doet. Zo kan je de Visa card bijvoorbeeld gebruiken om abonnementen op streamingsdiensten zoals NetFlix mee af te sluiten. De grote concurrent van CRYPTO.com, Binance, biedt ook een eigen Visa card aan maar biedt dit voordeel niet.

Wat zijn de nadelen van CRO coin / CRYPTO.com?

  1. Het platform kan wat onduidelijk overkomen. 
  2. Support reageert niet altijd even snel.

Wat zijn de nadelen van CRO coin / CRYPTO.com?

  1. Je kan door middel van crypto staken een enorme hoge rente ontvangen over je cryptomunten. 
  2. Je kunt een creditcard aanvragen met extra voordelen. 
  3. Lage transactiekosten
  4. Je kunt crypto met korting kopen

crypto.com toekomst verwachting

Wat is de koersverwachting van CRO coin?

Wij hebben helaas geen glazen bol. Vaak krijgen wij de vraag wat de prijs van CRO coin in de toekomst gaat doen. Gaat deze nog verder omhoog of zal de prijs zich stabiliseren? Bedenk dat CRYPTO.com momenteel niet in de top 10 van cryptomunten staat maar in de top 30. De munt kan dus nog met gemak veel meer waard worden. 

Aan de andere kant hangt veel af van hoe succesvol het project zal worden. Weet het bedrijven aan zich te binden? Komt het positief in het nieuws? Gaat het belangrijke samenwerkingen aan? Het zal niet onmogelijk zijn voor CRO coin, denken wij, om zich als project in de top 10 te nestelen van meest populaire cryptocurrency. Op dit moment staat het al in de top 20 op CoinMarketCap. En uiteraard zal een stijging in de top van de cryptocurrency positief uitvallen voor de waarde van de munt.

crypto.com samenwerking met voetbalclub PSG

CRO coin kopen

Het kopen van CRO coin doe je het beste via crypto.com. Daarin hebben wij alle belangrijke informatie omtrent het kopen van crypto voor jou verzameld. Tevens hebben wij de beste en voordeligste crypto brokers opgenomen in onze vergelijking. Want naast de aanschaf van CRYPTO.com coin krijg je ook te maken met transactiekosten, deze verschillen per broker. Sommige brokers rekenen wel 5% kosten per transactie! Terwijl weer andere brokers maar 1% transactiekosten rekenen.


Aanmelden bij Crypto.com

Plaats een reactie