HBAR Coin – Wat is Hedera Hashgraph crypto?

In de cryptowereld kan alles de volgende dag weer anders zijn. Het zal je niet verbazen dat er alweer nieuwe projecten zijn gelanceerd die de blockchain op zijn tijd moeten gaan vervangen. De technologie blijft zichzelf continu vernieuwen en verbeteren. De Hedere Hashgraph (HBAR) zou eigenhandig alle overige cryptoprojecten kunnen gaan overschaduwen. De schaalbaarheid ten opzichte van de blockchain is beter en ook de transactiesnelheid is optimaal. De HBAR coin is in het leven geroepen om het netwerk financieel te kunnen onderhouden. Er zijn ruim 50 miljard HBAR cryptomunten beschikbaar, waarvan nog maar een klein deel ook daadwerkelijk in gebruik is.

Wat is HBAR crypto?

Wat is de HBAR coin?

De Hedera Hashgraph is een zogeheten ‘open source blockchain’. Het platform kan de gedecentraliseerde toepassingen ondersteunen en de benodigde gegevens opslaan op de Directed Acyclic Graph (DAG). Daar zit een groot verschil, want bij de meeste platforms worden de gegevens opgeslagen op de blockchain, zoals bijvoorbeeld bij de populaire Ethereum.

Het project zorgt ervoor dat de communicatie tussen particulieren en bedrijven snel en soepel verlopen. De partijen hoeven elkaar hier niet voor te ontmoeten en kunnen eenvoudig deals sluiten. Vanzelfsprekend zal er geen tussenpersoon zijn en kan de deal snel en vooral goedkoop worden voltooid. Daarnaast ligt de focus van de HBAR coin op veiligheid en het ecosysteem. De HBAR crypto is dan ook efficiënter op het gebied van energie.

Voordelen van HBAR coin

Voordelen van HBAR crypto

HBAR crypto neemt zoals verwacht onwijs veel voordelen met zich mee. De kenners zijn zeer positief over het cryptoproject en dan heeft goede redenen. Het zou zomaar kunnen dan de Hedera Hashgraph over een tijdje het stokje zal gaan overnemen van de blockchain zoals wij die nu kennen.

Het HBAR crypto platform is bijzonder snel en kan een kwart miljoen transacties verwerken per seconde. Daarnaast is het onmogelijk om de HBAR technologie te manipuleren en het platform neemt weinig ruimte in beslag. Daarnaast is de Hedera Hashgraph ook beter voor het milieu, zeker in vergelijking met de Bitcoin. Andere voordelen zijn de veiligheid en de schaalbaarheid. De HBAR crypto is ook goedkoop, waardoor het platform interessant kan zijn voor grote bedrijven.

https://www.youtube.com/watch?v=oDot8YfHhyw

Doelstelling van Hedera Hashgraph

De Hedera coin is een interessant project om in de gaten te houden. De potentie is enorm en een investering kan op dit moment dan ook de juiste keuze zijn. De doelstelling van het team achter de Hashgraph crypto is dan ook om succesvol allerlei bekende technologieën bij elkaar te voegen. De nieuwe blockchain van HBAR moet dan ook voor een verbeterde snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid gaan zorgen.

De medeoprichter Dr. Leemon Baird is gespecialiseerd in computerwetenschappen en is een bekende naam binnen de computerwereld. Datzelfde geldt voor Mance Harman, eveneens medeoprichter. Harman richt zich op de beveiliging van digitale projecten en heeft al jarenlange ervaring. Het team achter de Hashgraph coin is dan ook ervaren en professioneel.

Hedera bestuur

Bestuur van Hedera Hashgraph crypto

De Hedera crypto heeft ervoor gekozen om 39 bedrijven op te nemen in de raad van bestuur. Het gaat naast bedrijven ook om vertegenwoordigers van bekende organisaties. Het gaat om grote bedrijven, waaronder GoogleIBMBoeing en Tata Communications. Deze manier van werken zorgt voor meer transparantie en controle.


Hashgraph hedera samenwerkingen
Klik op de afbeelding voor een PDF met uitleg over ‘The Hedera Gouverning Council’

HBAR Coin


HBAR coin

Hedera Hashgraph maakt gebruik van een zogeheten ‘asynchroon Byzantine Fault Tolerance consensusalgoritme‘. Het algoritme werkt in een Proof-of-Stake systeem en verwerkt rond de 10.000 transacties per tel. Het netwerk zou in staat zijn om een half miljoen transacties per seconde te verwerken, dankzij de sharding. De kosten van het netwerk kan een gebruiker betalen met de HBAR coin, dat is de token van het platform. De transactiekosten zijn bijzonder laag, namelijk rond de 0,0001 dollar per transactie. De lage kosten zijn een groot voordeel en een pluspunt ten opzichte van het bekendere Bitcoin.

Waar is de Hedera hashgraph crypto voor?

Waar kan ik de Hedera coin voor gebruiken?

De HBAR coin is te gebruiken voor meerdere doeleinden. Het grootste deel van de cryptomunten die momenteel worden aangeboden zijn puur en alleen te gebruiken voor het betalen. De Hedera coin biedt meer voordelen. Je kan er bijvoorbeeld dApps mee gaan betalen of peer-to-peer mee gaan creëren. Iedereen die HBAR in zijn bezit heeft mag ook meestemmen over eventuele veranderingen binnen het project en netwerkkosten mee betalen. Daarnaast is het mogelijk om een node uit te laten voeren of zelf op te zetten. Het betalen van bonussen behoort ook nog tot de mogelijkheden.

Nadelen van de HBAR coin

De Hedera Hashgraph heeft een groot aantal voordelen, maar er zijn ook enkele nadelen die wij met jullie kunnen delen. Er zijn bijvoorbeeld veel kenners die positief spreken over het project, maar er zijn ook genoeg personen die het cryptoproject als onrealistisch beschouwen. Daarnaast is het project gepatenteerd en kan het platform als ingewikkeld worden beschouwd. Dat laatste heeft voornamelijk te maken met de innoverende technologieën, die soms nog onbekend kunnen zijn voor de crypto investeerder.

Hedera Hashgraph veilig opslaan

Het is essentieel dat een investeerder zijn cryptomunten veilig opslaat, dat is ook het geval met de Hedera Hashgraph. De HBAR coin is verkrijgbaar bij diverse bekende crypto exchanges. Het is dan mogelijk om de cryptocurrency op te slaan bij de exchange. Het is ook mogelijk om de munten op te slaan in een hardware wallet of een cold wallet. De laatstgenoemde optie is het veiligste en zeer effectief. Een hacker kan in dat geval onmogelijk bij de HBAR crypto komen. Het opslaan van de munten bij een exchange biedt ook voordelen, zo kan de investeerder zijn HBAR munten sneller verkopen.

HBAR coin opslaan op hardware wallet

Bitbox

Veiligste keuze!

109

  • >1000 cryptomunten
  • Back-up mogelijkheden
  • OLED display


Meer info

Ledger Nano X

Beste keuze voor beginners!

119

  • >1500 cryptocurrencies
  • Bluetooth
  • Beste beveiliging


Meer info

Populair

Trezor T

Hardware wallet voor de PRO!

195


Meer info

Plaats een reactie