KLAY coin – Wat is Klaytn en wat is de toekosmt van KLAY crypto?

Onthoud deze naam: KLAY coin. Het is opmerkelijk dat deze munt (tot nu toe) zo weinig in het nieuws komt vergeleken met andere projecten. Want we zijn van mening dat de munt wel degelijk een meerwaarde heeft. Wat je met KLAY crypto kan en wat Klaytn is, daar kom je straks achter. We willen je er alvast op wijzen dat het niet onverstandig is om zelf je huiswerk te doen alvorens je besluit in een bepaalde coin te stappen. Handelen in cryptocurrency is risicovol en je kan veel geld verliezen.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Wat is Klaytn?

Wat is Klaytn crypto?

Er wordt en is veel geschreven op crypto websites over Klaytn. Wat is dit voor een project en waarom krijgt het zoveel aandacht? Klaytn is, wat wordt genoemd, een nieuw soort blockchain. Het zou de nieuwe generatie blockchain moeten worden en het netwerk maakt gebruikt van de KLAY coin als digitale munt. Het is ontwikkeld met Ethereum’s broncode. De code wordt nog wel verder aangepast zodat Klaytn in staat is private en public blockchains te combineren. 

Op deze plek hebben we geen ruimte om dieper in te gaan op de voordelen hiervan en het technische aspect, maar het komt erop neer dat met de aanpassing van de broncode Klaytn uiteindelijk voor bedrijven en organisaties aantrekkelijk wordt, aangezien de blockchain dan flexibel en schaalbaar is. 

Klay coin wat is Klaytn crypto?

Waarvoor Klaytn gebruiken?

Voordat blockchains wereldwijd geadopteerd worden door het bedrijfsleven en overheden, is het noodzakelijk dat de technologie voldoet aan strenge eisen en regelgevingen. Pas dan zal blockchain in zijn algemeen geïmplementeerd worden en toegepast worden binnen bedrijfsprocessen. Het verzamelen van data, software waarmee fraude automatisch wordt herkend, toegang tot data, firewalls… Dit alles is voor bedrijven belangrijk om goed te kunnen draaien. 

Helaas kan dit alles nog niet geïmplementeerd worden op blockchains. Een concreet voorbeeld van de onmogelijkheden van smart contracts op blockchains is dat bepaalde data nadat ze zijn toegevoegd niet of nauwelijks meer kunnen worden gewijzigd als ze zijn uitgebracht. Dit probleem wil Klaytn tackelen en is het belangrijkste doel.

KLAY coin nft

Andere oplossingen van Klaytn coin

Een andere belangrijke doelstelling en probleem dat Klaytn crypto wil aanpakken is het oplossen van de beperkingen die dApps nog hebben op bekende blockchain platformen. Gedecentraliseerde apps op de blockchain lopen nog tegen beperkingen aan, omdat bekende blockchain platforms moeite hebben deze te ondersteunen. De reden: Ethereum als blockchain is bijvoorbeeld moeilijk schaalbaar en veel te traag. Gelukkig zijn er andere opkomende blockchain projecten die hierin een gigantische verbetering laten zien zoals Cardano.

Wie zitten er achter de ontwikkeling van de Klay coin?

Voordat je besluit een cryptomunt te kopen zoals Klay coin, is het belangrijk dat je weet waarin je investeert. Dit lijkt misschien logisch, maar er zijn voldoende beleggers die zomaar ergens instappen en uit gaan van en vertrouwen op de kennis en expertise van anderen. Niet verstandig als je het ons vraagt. Waar je sowieso altijd op moet letten voordat je digitale munten zoals Klaytn aanschaft, is het team dat werkt aan een project. 

KLAY coin team

Zijn de leden/ontwikkelaars wel eens in opspraak gekomen? Hebben ze ervaring met soortgelijke projecten? Hebben ze verstand van marketing? Geen gekke vragen. Dit kan in belangrijke mate het succes of falen van een project bepalen. In dit geval zit het wel goed met Klaytn. Het blockchain project wordt gefinancierd, ontwikkelt en onderhouden door Kakao Ground X, een dochteronderneming van Kakao. Dit is een Zuid-Koreaanse internetgigant.

Grootste concurrenten van KLAY coin

Het project van KLAY coin is niet uniek. Zo heeft het te maken met een aantal grote uitdagers die allemaal hetzelfde doel willen bereiken: Het beter laten samenwerken van verschillende blockchains. De grootste concurrent is toch wel Cardano. Dit project staat inmiddels stabiel in de top-5 van grootste blockchains en gebruikt ADA als cryptomunt. Cardano heeft een grote community achter zich en is de beoogde troonopvolger van Ethereum. Een andere concurrent van Klaytn is Cosmos.

KLAY klaytn

Huidige waarde en ATH (All Time High)

Het project van KLAY coin is niet uniek. Zo heeft het te maken met een aantal grote uitdagers die allemaal hetzelfde doel willen bereiken: Het beter laten samenwerken van verschillende blockchains. De grootste concurrent is toch wel Cardano. Dit project staat inmiddels stabiel in de top-5 van grootste blockchains en gebruikt ADA als cryptomunt. Cardano heeft een grote community achter zich en is de beoogde troonopvolger van Ethereum. Een andere concurrent van Klaytn is Cosmos.

Welke ontwikkelingen zijn op komst?

Welke ontwikkelingen zitten er voor Klaytn aan te komen? Waar gaat het ontwikkelingsteam binnenkort aan werken en wanneer is het project voltooid? Dit alles kan je te weten komen door de roadmap/ whitepaper te downloaden. Dit kan via de website https://whitepaper.io/coin/klaytn

Veilig cryptocurrency bewaren

We raden jou aan om KLAY coin veilig te bewaren op een hardware wallet.

KLAY koersverwachting

Wat is de koersverwachting van KLAY?

Klaytn, of KLAY zoals de munt ook wel wordt genoemd, is binnen een korte tijd populair geworden en dit heeft uiteraard de waarde van de munt ook goed gedaan. Maar is het verstandig om nog te investeren in deze munt? Of heeft hij zijn piek al bereikt en ben je er te laat bij. We hebben geen glazen bol en durven hierover geen uitspraken te doen. Veel zal afhangen van het succes van het project en of de ontwikkelaars hun beloften kunnen nakomen. Houd daarom het nieuws in de gaten en bekijk regelmatig de KLAY koers. Een kleine tip: Probeer zoveel mogelijk in te kopen in de dip en verkoop ook eens wat coins als je winst denkt te kunnen maken.

Klaytn kopen

Om Klaytn te kopen hoef je geen natuurkunde of wiskunde te hebben gestudeerd. Iedereen kan deze munt binnen een paar minuten in zijn bezit hebben, zelfs als je totaal niet technisch onderlegd bent. Toch is het wel handig dat je zeker weet dat dit bij een broker kan die te vertrouwen is, aankopen razendsnel afhandelt en bovendien ook nog eens lage transactiekosten rekent. In onze koopgids vind je op alle vragen een passend antwoord én wij hebben de beste crypto exchanges voor jou vergeleken.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Plaats een reactie