Beroemdheden zijn actief op de cryptomarkt: het laatste nieuws

Tegenwoordig heeft iedereen wel eens van de cryptowereld gehoord. Ook diverse beroemdheden zijn actief op de cryptomarkt. Recentelijk is er nieuws naar buiten gekomen over Paris Hilton en Mariah Carey in combinatie met de cryptomarkt. Zo heeft Mariah Carey haar fans aangespoord om actief te worden in de wereld van digitale cryptomunten. Ze sprak hier niet alleen over, maar biedt haar fans ook nog eens gratis cryptomunten aan om het toetreden tot de markt toegankelijker te maken. Maar ook Paris Hilton is meer actief geworden op de cryptomarkt. Zij is actief geworden op het gebied van NFT. Een paar NFT’s van Paris Hilton zijn geïntroduceerd op Sotheby’s native NFT-markt. Ze vormen een samenwerking met populaire NFT-artiesten zoals Chelsea Evenstar en Maalavidaa.

Beroemdheden zijn actief op de cryptomarkt: Mariah Carey

Diverse beroemdheden zijn actief op de cryptomarkt en Mariah Carey is daar één van. De meeste mensen kennen Mariah Carey van haar bekende kerst hit: All I want for Christmas. Echter, ze schijnt ook erg actief te zijn op de cryptomarkt. Zo heeft ze onlangs haar volgers en fans gestimuleerd om te gaan handelen of investeren in digitale activa. Hoe ze dat heeft gedaan? Ze deelt gratis BTC munten uit aan fans die aan de slag gaan met activiteiten op de cryptomarkt. Dit doet ze samen met Gemini, een bekende cryptocurrency uitwisseling. Wanneer je een account aanmaakt op het platform van Gemini dan kun je de gratis BTC munten ontvangen. Het gaat om een hoeveelheid BTC munten dat gelijk staat aan 20 dollar.

De bonus maakte Mariah Cary bekend door een bericht te plaatsen op sociale media platformen als Twitter en Instagram. In haar berichten was een verwijzingscode te vinden die fans kunnen implementeren bij het aanmelden op Gemini om zo de bonus te ontvangen. Het bericht van Mariah Carey was niet alleen een promotie voor haar actie. Ze geeft ook nog wat educatie over cryptomunten. Zo legt ze uit dat je niet één hele Bitcoin hoeft te kopen, maar dat je al met een klein bedrag van 5 dollar kunt investeren in de markt. Daarnaast heeft Mariah Carey ook aangekaart dat een deel van de handel naar de Black Girls Code gaat. Dit is een non-profitorganisatie waarmee vrouwen met een getinte huid kennis kunnen maken met en leren investeren in de markt van digitale currencies.

Veel beroemdheden zijn actief op de cryptomarkt

Paris Hilton en NFT’s

Diverse beroemdheden zijn actief op de cryptomarkt en één van hen is Paris Hilton. Zij heeft onlangs aangekondigd en benadrukt dat ze een overzicht van NFT’s heeft en werkt met Sotheby’s Metaverse. Sotheby’s is een luxeveilig en is in de afgelopen periode bekender geworden door het gaan handelen in NFT’s. NFT staat voor niet-fungibele token en deze kan gezien worden als een verzamelobject.

Paris Hilton is onder andere een bekende mediapersoonlijkheid, zangeres, model en actrice. Op het sociale media platform Twitter plaatste ze vorige week het volgende bericht: “Ik houd van het geweldige [artwork] voor mijn [Natively Digital] @Sothebys @Sothebysverse Auction.’’

Diverse beroemdheden zijn actief op de cryptomarkt en ieder doet dit op zijn eigen manier. Waar Mariah Carey vooral pleit voor het investeren in digitale munten legt Paris Hilton duidelijk de nadruk op NFT’s. De NFT collectie van Paris Hilton staat dus op het netwerk van Sotheby’s Metaverse en bestaat uit kunstwerken van onder andere Maalavidaa en Serwah Attafuah. Ook is er een werk van Chelsea Evenstar te vinden.

Paris Hilton is nu ongeveer een jaar actief op de NFT markt. Haar eerste NFT veiling was in maart 2020. De eerste NFT van haarzelf werd toentertijd ontwikkeld en ook won ze een prijs voor ‘’Best Charity NFT’’. Shotheby’s heeft gereageerd op de activiteiten van Paris Hilton. Zij vertellen dat Paris Hilton de markt voor NFT’s ziet als de toekomst voor de kunstwereld. Hiermee kunnen kunstenaars hun grenzen verleggen en een groter publiek bereiken.

Uit eerdere geruchten blijkt dat Paris Hilton niet alleen enthousiast is over NFT’s. Afgelopen voorjaar heeft ze namelijk laten weten dat ze enthousiast is over de Bitcoin en de ontwikkelingen ervan. Dus diverse beroemdheden zijn actief op de cryptomarkt en Paris Hilton is daar zeker één van.

Plaats een reactie