Steeds meer mensen volgen de Bitcoin koers

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in crypto en in onze ogen is dat niet gek. De rentes zijn zeer laag en mensen willen geld verdienen met het geld dat ze al hebben. Mocht je dit willen doen, dan zal je je geld in ieder geval niet op je rekening moeten laten staan. Mensen zoeken naar alternatieven en crypto is er daar een van. Veel mensen zien dit ook als een soort van hobby en dat is natuurlijk niet gek want het brengt nou eenmaal veel spanning met zich mee. De Bitcoin koers en de Ripple koers zijn de ene dag weer compleet anders dan de andere dag. Echter is het wel aan te raden om je goed te verdiepen in crypto, doe je dit niet dan kan je een hoop geld verliezen en dat is zonde.

Bitcoin is populairste cryptomunt

Het begon natuurlijk met Bitcoin en dit is nog steeds de grootste cryptocurrency. Tegenwoordig zijn er nog veel meer varianten echter is Bitcoin veelbepalend voor de andere munten. Op het moment dat Bitcoin flink daalt, dan zie je dit ook terug aan de andere cryptocurrency. Een andere cryptocurrency die veel mensen in de gaten houden is Ethereum. Deze munt timmert flink aan de weg en dat is te zien aan de sterk gestegen Ethereum koers.

bitcoin populair

Een volatiele koers

Of je nou in Bitcoin of in Ripple wilt investeren, je krijgt te maken met een volatiele koers, dit houdt in dat de koers beweeglijk is. Dit zorgt er weer voor dat je een hoop geld kunt verdienen met crypto en dit betekent dus automatisch ook dat je een hoop geld kunt verliezen. Lange tijd is Bitcoin zeer positief in het nieuws geweest, de koers bleef maar stijgen. Momenteel is dit wel even anders, de koers daalt en veel mensen vragen zich af of we in de bear market beland zijn.

Bitvavo cryptomunten kopen

Kies een betrouwbare crypto exchange

Ga jij investeren in crypto? Doe dit dan alleen met geld dat je echt kunt missen. Het zou toch vervelend zijn als je straks geld nodig hebt en je dit bent verloren door slechte investeringen. Mocht jij willen investeren in crypto, dan raden we het altijd aan om dit bij een goede broker te doen. Via crypto exchange kun je handelen in crypto en aan te raden is om voor een betrouwbare aanbieder te kiezen. Kies in ieder geval niet voor een partij die flink wat geld inhoudt bij een transactie. Wij raden je aan als beginner te starten met bij Bitvavo, heb je meer kennis en wil je breder investeren dan is Binance een interessante keuze!


Aanmelden bij Bitvavo


Bitvavo Review
Super betrouwbare crypto exchange

Kiezen voor de lange termijn of daytraden?

Er zijn verschillende soorten handelaren in de crypto. Zo heb je mensen die hun crypto laten staan en verwachten dat dit op de lange termijn meer waard wordt, ook heb je mensen die iedere dag handelen. Crypto heeft namelijk flinke pieken, maar ook flinke dalen. Wanneer je inkoopt op het moment dat het laag staat en verkoopt op het moment dat het hoog staat, dan kan je een hoop geld verdienen. Echter is dit een stuk lastiger dan de meeste mensen denken, je zult hier veel kennis over moeten hebben.

Plaats een reactie