Crypto in American Football

Crypto dringt door in de wereld van American football. Zo blijkt uit recente nieuwsberichten over de acties van Tom Brady en de reclame die FTX mogelijk heeft gemaakt.

Langzaam maar zeker zullen cryptocurrencies een steeds grotere rol gaan spelen in de wereld van de sport. Dat komt deels omdat steeds meer beroemdheden cryptocurrencies zijn gaan gebruiken. Daardoor krijgen digitale valuta’s meer aandacht en zijn ze bekender geworden. Als de acties van bekende sporthelden succes hebben, zullen meer sporters in cryptovaluta gaan investeren. Op die manier kan geleidelijk een sneeuwbaleffect op gang komen.

Maar cryptocurrencies zijn niet alleen en investering voor sporters. De cryptocurrencies kunnen door atleten ook gebruikt worden om te wedden op de uitkomst van sportwedstrijden. Bovendien doen cryptocurrencies steeds meer hun intrede in verschillende sporten.

American football en crypto

Crypto dringt door tot de wereld van American football: Tom Brady biedt BTC aan fan

Onlangs heeft CBS Sports gemeld dat Tom Brady in een interview heeft laten weten dat hij BTC zal bieden aan de fan die zijn 600ste touchdown bal wil ruilen. Tom Brady is de bekende quaterback van Tampa Bay. Na de wedstrijd van afgelopen zondag bedacht hij dat hij de bal waarmee hij zijn 600ste touchdown heeft gedaan terug wilde. Een fan had deze bal in handen. Tom Brady liet aan Peyton en Eli Manning van ESPN’s Monday Football simulcast weten dat hij flink heeft moeten onderhandelen om de bal terug te krijgen.

Afgelopen zondag maakte Tom Brady zijn 600ste touchdown. Mike Evans was de wide receiver die de bal van Tom Brady ving. Hij besefte zich niet goed hoeveel waarde de bal had waarmee deze touchdown is gemaakt. Daarom gaf hij de bal aan een fan op de tribune. Echter, al snel bleek dat de bal records had gebroken. De Buccaneers beseften wat voor betekenis de bal heeft en wat voor waarde daaraan vast hing. De teamofficials benaderden de fan uit het publiek die de bal had gekregen van Mike Evans. De fan, genaamd Byron Kennedy, werd gevraagd om de bal terug te geven. Deze actie van de teamofficials is vastgelegd op tv. Crypto dringt door tot de wereld van American football en dat bleek uit het feit dat Tom Brady één hele BTC wilde geven aan de fan die zijn bal teruggaf.

Tom Brady laat weten dat hij de fan niet met lege handen achter heeft gelaten nadat hij de 600ste touchdown bal terug heeft gegeven. De fan heeft van de bekende sporter één hele Bitcoin ontvangen. Daarnaast kreeg hij ook twee truien met een handtekening van Tom Brady erop. Ook een gesigneerde helm, een Evans-shirt met handtekening erop, de spelplaatjes, 1000 dollar shoptegoed in de teamwinkel van de Buccaneers en seizoenkaarten voor 2 seizoenen American football. De fan is dus wellicht de beroemde bal kwijt

Crypto american football

FTX koopt advertentie Super Bowl

Crypto dringt door tot de wereld van America football. Dit is ook te zien in de ontwikkelingen rondom de superbowl. Onlangs heeft Bloomberg gemeld dat de cryptocurrency exchange FTX advertenties heeft gekocht voor de Super Bowl in 2022. De exchange ziet dit als een mogelijkheid om meer publiek te bereiken. FTX wil via de advertenties mensen laten zien dat de wereld van cryptocurrencies veilig is, maar ook toegankelijk en klaar om geïmplementeerd te worden in de samenleving.

Dat FTX meer publiek gaat bereiken door middel van de advertentie is haast wel zeker. De Super Bowl is één van de grootste American football evenementen ter wereld. De competitie trekt meer dan 96 miljoen kijkers. Crypto dringt door tot de wereld van American football met behulp van de advertenties van FTX.

De advertenties zijn niet de eerste keer dat FTX toetreedt tot de sportwereld om daar cryptocurrencies te promoten. Eerder ging de exchange ook al een samenwerking aan met NBA-legende Steph Curry. Er werd zelfs een thuisveld hernoemd naar de ‘FTX Arena’. Daarnaast is de exchange ook de officiële uitwisseling geworden van de Major League Baseball. Voor FTX lijkt de sportwereld dus veel mooie uitkomsten met zich mee te brengen.

 

Delen op Social Media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant voor jou..

Nieuws
Leila

Crypto crash: BTC onder $36.000 en ETH onder $2.500

Voor Bitcoin is er de laatste tijd maar één constante geweest: daling na daling na daling. Nu de Federal Reserve van plan is stimulerende maatregelen aan de markt te onttrekken, hebben riskantere activa over de hele wereld geleden. Bitcoin, het

Lees verder »
Betalen met Bitcoin
cryptovaluta
KWINTUS

Onverwachte plaatsen om te betalen met Bitcoin

Bitcoins zitten in de lift. Op steeds meer plekken kun je betalen met deze digitale munt. Het Midden-Amerikaanse land El Salvador heeft zelfs de Bitcoin ingevoerd als geldig betaalmiddel in het hele land. Zover is het natuurlijk nog niet in

Lees verder »