Disclaimer

Investeren in Bitcoin en andere cryptomunten is enorm risicovol, je kunt al je geld verliezen. Cryptocurrencies staan bekend om hun volatiliteit; ze kunnen op 1 dag met 5% stijgen in waarde maar ook ineens met 20% dalen. Beleg alleen met fondsen die je kunt missen en niet direct nodig bent als je wasmachine stuk gaat ;)

Affiliate “disclosure”

Op deze website staan affiliate links, bijvoorbeeld naar de websites van Bitvavo.com Als je via een van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een commissie. Dit is een kleine vergoeding voor het doorsturen van onze bezoekers.

Affiliate disclaimer:
In onze artikelen en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Op deze manier kunnen wij onze website draaiende houden en jullie blijven voorzien van (gratis) informatie. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe content. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Disclaimer

Wanneer u zich toegang verschaft tot deze website en gebruik maakt van de hier aangeboden informatie en functionaliteit, verklaart u zich automatisch akkoord met onderstaande bepalingen.

Informatie op deze website
De op deze website getoonde informatie en functionaliteit wordt door Bitcoinstart.nl met constante zorg en aandacht samengesteld. De inhoud, functionaliteit en vormgeving van de website kan echter op elke moment en zonder kennisgeving vooraf gewijzigd worden. Bitcoinstart.nl kan een foutloos en ononderbroken functioneren van deze website niet garanderen. Het is mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist / verouderd is.

Als u zich toegang verschaft tot deze website en gebruik maakt van de daarop aangeboden informatie en functionaliteit, verklaart u zich akkoord met de onderstaande bepalingen.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Aansprakelijkheid
Bitcoinstart.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade die is ontstaan door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie. Let op, de cryptomarkt is ontzettend volatiel, investeren in deze markt is altijd op eigenrisico. Beleg alleen geld dat u kunt missen en niet direct nodig heeft!

Hyperlinks en verwijzingen
Hyperlinks of verwijzingen naar websites van derden worden niet door Bitcoinstart.nl gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. Bitcoinstart.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid en geeft geen garanties voor de werking en inhoud van die websites.

Cookies
Wij gebruiken cookies op deze website. Meer daarover vind je op de pagina “Privacy Statement“.