Gratis crypto E-book

Het is niet aan te raden om zonder achtergrond informatie te starten met Bitcoin. Om beginners zoals jou wegwijs te maken in de wereld van cryptocurrency en blockchain heb ik een gratis crypto E-book samengesteld speciaal beginners. Maak niet de fouten die ik in het begin maakte en start als een pro!

Achtergrond

Alle achtergrond informatie over bitcoin en andere cryptocurrency die je moet weten voordat je gaat beginnen.

Beste exchange

Het is enorm belangrijk om de juiste crypto exchange te kiezen. Waar je op moet leggen leg ik uit in het gratis crypto ebook.

Veilig opslaan

Je moet ontzettend zuinig zijn op je crypto, voordat je het weet worden ze gestolen. Op een bitcoin exchange zijn je cryptomunten niet veilig. Na het lezen van mijn gratis bitcoin ebook weet jij hoe je veilig crypto opslaat!

Gratis bitcoin ebook
Van a tot z

Bitcoin starters gids

De super totaal gids, alles wat je moet weten om goed te starten met crypto. Download  ‘m snel!

TOP E-book

Waarom jij deze GRATIS ebook wil

En niet één van die duizend andere…

  • 6 jaar ervaring
  • In begrijpelijke taal uitgelegd
  • Gemakkelijk te volgen stappen
  • Geen gladde verkooppraatjes
  • Gegarandeerd goed starten
  • Te vertrouwen
image003
Waarom doe ik wat ik doe?

Over Bitcoin Start

Crypto is langzaam maar zeker de wereld aan het veroveren. Er zijn steeds meer mensen die zich erin beginnen te verdiepen. Desondanks heeft het overgrote gedeelte van de wereldbevolking nog steeds geen weet van wat het nu precies is. Vaak is er sprake van een kleine hoeveelheid basiskennis. Men weet bijvoorbeeld dat het om digitale valuta gaat. En dat Bitcoin daarvan de belangrijkste is.

Ik ben Jurr AKA Kwintus, in dit e-book ga ik een poging wagen om jou basiskennis flink uit te breiden. Sinds 2014 ben ik bezig met Bitcoin en andere cryptomunten. In 2017 ben ik de website Coinstart.nl gestart, deze heb begin 2020 verkocht. Crypto bleef mij bezighouden, zo ben ik eind 2020 Bitcoinstart.nl gestart. Met als doel jou een goede start te laten maken in de wereld van crypto en blockchain. Ik vind het leuk om andere mensen te helpen, daar krijg ik energie van!

Na het lezen van mijn gratis crypto e-book maak je niet dezelfde beginners fouten die ik heb gemaakt. Ik rij geen Lamborghini of Ferrari 😉

Gratis bitcoin e-book via de mail!

Direct na aanmelden het e-book “Bitcoin Starters gids van A tot Z” in de box

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis E-book “Bitcoin starters gids van A tot z”

Je staat op het punt je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Wij zijn zuinig op onze abonnees en zullen nooit spam sturen. Maximaal 1 keer per week sturen we crypto/bitcoin gerelateerde topics. Zodat je niets mist in de crypto wereld. Vanzelfsprekend ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy verwerkers overeenkomst.