Overstappen van Binance naar Bitvavo handleiding

Binance, een van de grootste spelers in de wereld van cryptocurrency exchanges, heeft aangekondigd haar activiteiten in Nederland stop te zetten. Dit verrassende nieuws kan voor onzekerheid zorgen bij Nederlandse crypto-investeerders, maar het biedt ook een uitstekende kans om over te stappen naar Bitvavo. Waarom is Bitvavo de beste keuze als vervanging van Binance? In dit artikel leggen we het uit.

Waarom Binance haar Activiteiten Stopt in Nederland

Het besluit van Binance om zich terug te trekken uit de Nederlandse markt is een gevolg van kritiek van de Nederlandse autoriteiten, omdat Binance niet volledig zou voldoen aan de Nederlandse anti-witwasmaatregelen. Voor Nederlandse beleggers betekent dit dat ze op zoek moeten naar een nieuw platform om hun crypto-activa te beheren.

Lees hier alles: Waarom stopt Binance activiteiten in Nederland?

Hoe kun je overstappen van Binance naar Bitvavo

Waarom overstappen van Binance naar Bitvavo?

Bitvavo, opgericht in 2018, is de grootste cryptocurrency exchange van Nederland en biedt een aantrekkelijk alternatief voor Binance. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om over te stappen naar Bitvavo:

 1. Regelgeving en Beveiliging: In tegenstelling tot Binance voldoet Bitvavo volledig aan de Nederlandse regelgeving. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je crypto-activa veilig zijn. Bovendien biedt Bitvavo extra beveiligingsmaatregelen, zoals tweefactorauthenticatie (2FA), om de veiligheid van gebruikersaccounts te waarborgen.
 2. Gebruiksgemak: Bitvavo is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Het platform is eenvoudig te navigeren, of je nu een beginner of een ervaren trader bent. Daarnaast biedt Bitvavo ook een intuïtieve mobiele app, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je account.
 3. Lage Kosten: Bitvavo is trots op zijn lage handelskosten, die tot de laagste in de Benelux behoren. Dit betekent dat je meer van je investeringsrendement kunt behouden.
 4. Ondersteuning van Meerdere Crypto’s: Bitvavo ondersteunt meer dan 50 verschillende cryptocurrencies, waardoor het een ideale keuze is voor zowel diversificatie als specialisatie in je crypto-portefeuille.
 5. Klantenservice: Als Nederlandse exchange, biedt Bitvavo ondersteuning in het Nederlands. Hun klantenserviceteam staat bekend om zijn snelle en behulpzame reacties.
 6. Euro Deposits and Withdrawals: In tegenstelling tot veel andere internationale exchanges, biedt Bitvavo je de mogelijkheid om direct in euro’s te storten en op te nemen. Dit maakt het proces van het kopen en verkopen van crypto’s veel eenvoudiger en sneller.

Het besluit van Binance om Nederland te verlaten kan in eerste instantie zorgwekkend zijn, maar het opent de deur naar betere mogelijkheden. Bitvavo, met haar sterke nadruk op regelgeving, beveiliging en gebruiksgemak, is een uitstekende keuze voor elke Nederlandse crypto-belegger. Het is nu het perfecte moment om de overstap te maken en te profiteren van de vele voordelen die Bitvavo te bieden heeft.

Ontvang een overstap bonus van Bitvavo

Bonus tot €500: hoe vroeger je stort, hoe meer je verdient We hebben vorige week al onze veilige en gemakkelijke transferservice geïntroduceerd. Vanaf vandaag is er een tijdelijke promotie toegevoegd. Dit maakt de overdracht van je digitale valuta naar Bitvavo nog aantrekkelijker.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Hoe de promotie werkt:

 • Zet je Binance of OKX-tegoeden over naar Bitvavo
 • Verdien een indrukwekkende 10% APY* tot 31 juli
 • Ontvang automatisch uitbetaling in euro’s op 15 augustus
 • Hoe vroeger je stort, hoe meer je verdient
 • Voorkom tussentijdse euro- of crypto-opnames

Belangrijke voorwaarden De basis voor de berekening van de 10% APY* is de waarde op het moment van storting, uitgedrukt in euro’s. Alleen stortingen van digitale assets komen in aanmerking. Stortingen in euro’s tellen dus niet mee.

Het is natuurlijk mogelijk om te handelen met de gestorte crypto’s tijdens de actieperiode, maar let op: om misbruik te voorkomen, kom je alleen in aanmerking voor deze promotie als je tussen 23 juni 14:00 en 15 augustus 0:00 (NL tijd) geen crypto- of euro-opnames doet. Als je tijdens deze periode toch een opname doet, vervalt je recht om aanspraak te maken op deze promotie.

De promotie en uitbetaling is gemaximeerd op €500 per klant en geldt alleen voor crypto-stortingen die rechtstreeks van Binance of OKX worden verzonden. Bitvavo behoudt zich het recht voor om gebruikers uit te sluiten van de promotie bij misbruik of andere oneerlijke activiteiten, evenals het recht om de promotie te wijzigen of in te trekken. Voor meer informatie en actievoorwaarden kun je hier terecht.

Bitvavo 10000 euro gratis handelen

Nieuw bij Bitvavo? Dan kun je ook nog eens de eerste €10.000 commissievrij handelen in de eerste 7 dagen na aanmelding. Profiteer nu. Word klant bij Bitvavo door je hier aan te melden.

crypto storten van Binance naar Bitvavo

Crypto’s overzetten van Binance naar Bitvavo

Ben je overtuigd wil je verder met de beste crypto exchange van Europa? Mooi, dan komt hier een youtube video met een uitgebreid stappenplan om jou overstap met hulp van Bitcoin Start tot een groot succes te brengen.

Crypto’s overzetten van Binance naar Bitvavo in minder dan 10 minuten!

Wil je toch liever in globale stappen teruglezen hoe je de overstap van Binance naar Bitvavo maakt? Dan komen hieronder de stappen:

Stap 1: Maak een Bitvavo Account

Het begint met het aanmaken van een account op Bitvavo. Ga naar de Bitvavo website en klik op ‘Aanmelden’. Vul de gevraagde gegevens in en bevestig je account via de email die je ontvangt.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Stap 2: Verifieer je Bitvavo Account

Volg de stappen om je identiteit te verifiëren. Dit is een belangrijke stap omdat Bitvavo voldoet aan de KYC (Know Your Customer) en AML (Anti-Money Laundering) voorschriften. Dit zorgt ervoor dat je account veilig en beveiligd is.

Stap 3: Genereer een ontvangstadres in Bitvavo

Log in op je Bitvavo account, ga naar je ‘Wallet’ en selecteer de cryptocurrency die je wilt overzetten van Binance. Klik vervolgens op ‘Ontvangen’. Hier krijg je een uniek ontvangstadres te zien, dit adres heb je nodig in de volgende stap.

Stap 4: Maak de overdracht van Binance

Log in op je Binance account en ga naar je wallet. Kies de cryptocurrency die je wilt overdragen en klik op ‘Opnemen’. Plak vervolgens het Bitvavo ontvangstadres dat je in de vorige stap hebt gegenereerd in het veld ‘Opnemen naar Adres’. Voer de hoeveelheid in die je wilt overdragen en klik op ‘Verzenden’.

Stap 5: Bevestig de overdracht en wacht

Bevestig de transactie via de email die Binance je zal sturen. Afhankelijk van de blockchain en de hoeveelheid van de transactie kan dit proces enkele minuten tot uren duren.

Stap 6: Bevestig de ontvangst op Bitvavo

Zodra de transactie is voltooid, zou je de overgedragen crypto’s in je Bitvavo wallet moeten zien.

Bitvavo maakt de overgang van Binance naar hun platform zo soepel mogelijk. Het bedrijf is gereguleerd, biedt lagere handelskosten dan de meeste exchanges en heeft een intuïtieve interface die het gemakkelijk maakt voor nieuwe gebruikers om te navigeren. Dus, ondanks de veranderingen bij Binance, kun je als Nederlandse crypto-belegger verder gaan met je handel op een betrouwbare en gereguleerde Nederlandse exchange.

Plaats een reactie