Fundum Capital vastgoed beleggen

Fundum Capital heeft een systeem uitgevonden, waar echte ‘real life’ vastgoedopbrengsten worden omgezet in token, de ‘Fundum’ oftewel de FND-token.

Met een FND-token kun je vervolgens ook een FND stablecoin kopen. De totale aan een specifiek vastgoedobject gekoppelde stablecoin vertegenwoordigt dan ook de totale waarde van het betreffende vastgoedobject. Daarmee is elke FND stablecoin voor elk vastgoedbezit uniek en tevens waardevast. De FND stablecoins worden op geen enkele beurs genoteerd, ze zijn bedoeld om de eigendomsrechten voor de huurinkomsten vast te stellen.

De ins en outs van Fundum Capital zullen we nu behandelen.

FND Token

Fundum Capital uitgelegd

Fundum Capital is een in Nederland gevestigd blockchain-bedrijf met een hele duidelijke focus, namelijk Real Estate.

Door onroerend goed aan de blockchain toe te voegen voegt Fundum Capital als eerste cryptobedrijf ooit assets c.q. waarde toe aan de eigen cryptocurrency, genaamd FND.


Gratis aanmelden

Door onroerend goed aan de blockchain toe te voegen voegt Fundum Capital als eerste cryptobedrijf ooit assets c.q. waarde toe aan de eigen cryptocurrency, genaamd FND.

https://www.youtube.com/watch?v=VjvunqO6V5M

FND Token in de praktijk

Via een rekensommetje laten we even zien hoe dit in de praktijk werkt:

Stel, de waarde van een onroerend goed vastgesteld is op € 1.000.000,00. Dan zijn er in totaal 10.000 stablecoins beschikbaar, die geïnvesteerd kunnen worden. Dus het aantal beschikbare stablecoins per vastgoedobject is gelijk aan de waarde van het onroerend goed gedeeld door 100 en waardevast inwisselbaar.

Voor het gemak gaan we er tevens vanuit dat de netto huurinkomsten van bovengenoemd vastgoedobject per jaar € 100.000 zijn en er 5 investeerders zijn, die elk weer 2.000 FND Tokens in hun bezit hebben

De huurinkomsten worden dan naar rato verdeeld over deze 5 stablecoinhouders en elke houder verdient dan jaarlijks €20.000 euro in huurinkomsten die per maand in FND tokens tegen de dan geldende koers uitgekeerd zullen worden. Per maand worden per houder €1.666,67 in FND uitgekeerd

Dit ziet er dan als volgt uit:

Maand  FND waardeQty FND per holder
Januari  € 3055,56
Februari  € 4537,04
Maart  € 5033,33
April  € 7522,22
Mei  € 6027,78
Juni  € 6525,64
Juli  € 8020,83
Augustus  € 12513,33
September  € 15011,11
Oktober  € 9018,52
November  € 10016,67
December  € 13513,35

FND Token fundum capital

De houders hebben hiermee per stabelcoinhouder een totaal van 295,3759304 FND verdiend, die in december een totale waarde vertegenwoordigt van €39,875.75. dus als stablecoinhouder verdien je niet enkel aan de huuropbrengsten, maar ook aan de koers van de FND-token,die door het toevoegen van vraag een stabiele groei zal kennen. Een win-win-situatie voor iedere investeerder!

Dit wordt per vastgoedobject apart berekend en verrekend.

Wat te doen met FND winst?

De huurbetalingen worden in FND-tokens omgezet danwel rechtstreeks als zodanig voldaan. De stablecoinhouders kunnen er op hun beurt dan weer voor kiezen om deze tokens vast te houden, meer stablecoins van verschillende vastgoedprojecten kopen of te geldend maken.

Op die manier voegt Fundum Capital met ieder vastgoedobject een continue vraag naar de FND coin toe. Door steeds meer vastgoedobjecten toe te voegen blijft de FND-economie groeien en stabiliseren.

De eigendommen, die door Fundum Capital aan de economie worden toegevoegd zijn niet belast met enig recht van hypotheek en/of pand noch anderszins gefinancierd. Op die manier worden de opbrengsten gemaximaliseerd en kun je als stablecoinhouder zonder enig risico maximaal rendement halen uit high end vastgoedobjecten.

Fundum Capital (FND) coin kopen

Helaas is het nog niet mogelijk om je FND tokens te kopen bij de bekendere cryptocurrency exchanges zoals; Bitvavo, Litebit of Binance. Echter is het wel ontzettend makkelijk om FND coin te kopen, namelijk via onderstaande exchanges; 

Xt.com
• EX markets
• Coin margin

Beste wallet voor FND tokens

Om je FND-tokens, veilig te bewaren, raadt Fundum Capital de volgende wallets aan:

  • Trust Wallet
  • Ledger

Op dit moment zijn de stablecoins enkel nog rechtstreeks bij Fundum Capital te kopen.

Fundum Capital vastgoed projecten

Trekt deze nieuwe en unieke manier van investeren in vastgoed jou ook aan? Check de site (www.fundum.capital), de hierboven vermelde exchanges of meld je rechtstreeks bij Fundum Capital!

Plaats een reactie