Samsung 837x virtuele winkel geopend in Decentraland

Samsung Electronics America heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe virtuele winkel op Decentraland (MANA). Hiermee zet Samsung ook zijn eerste stap in de metaverse. Samsung kondigde aan dat zijn Samsung 837x winkel op Decentraland voor een beperkte tijd open zal zijn. Hij kan bezocht worden via Decentraland, een blockchain computerspel.

Samsung 837x winkel geopend

Volgens de techgigant is de virtuele winkel, die de naam Samsung 837x draagt, gemodelleerd naar de 837 vlaggenschip-locatie van het bedrijf in New York City. De virtuele winkel zal een beperkte tijd open zijn en kan bezocht worden via Decentraland.

De Samsung 837x winkel brengt de nieuwe metaverse ervaring een ervaringsspeelplaats voor mensen om de verbazingwekkende mogelijkheden te ontdekken wanneer technologie en cultuur met elkaar in aanraking komen.

Het Samsung 837x debuut op de metaverse wordt de grootste landovername tot nu toe in Decentraland genoemd.  Volgens het ontwerp van de virtuele winkel kunnen gebruikers een meeslepend “digitaal avontuur beleven door het Connectivity Theater en Sustainability Forest om onderweg quests te voltooien voor 837X Non-Fungible Token (NFT) badges en door een viering op het Customization Stage.”

Het Connectivity Theater toont bezoekers nieuws en gebeurtenissen van Samsung’s deelname aan het CES-evenement. Hier zullen de gasten met worden blootgesteld aan de krachtige innovaties en connectiviteitsvooruitgangen, en aanpasbare oplossingen die door Samsung Technology worden voorgestaan.

Het bedrijf is ook van plan zijn virtuele winkelbezoekers mee te nemen door het duurzaamheidsbos, een ervaring waarin aandacht zal worden besteed aan het recente partnerschap van het bedrijf met Veritree om tegen het eind van dit eerste kwartaal 2 miljoen bomen in Madagascar te planten.

Het aanpasbare podium is nog meeslepender en is bedoeld om het debuut van de Samsung 837x te vieren met een metaverse mixed reality live dance party, gehost door de briljante producer, DJ, en vibrafonist, Gamma Vibes, vanaf de fysieke Samsung 837 locatie.

“Bij Samsung zijn we blij dat we onze verhalen over connectiviteit, duurzaamheid en maatwerk op een nieuwe manier kunnen vertellen, in een unieke ruimte,” zei Michelle Crossan-Matos, Senior Vice President van Corporate Marketing and Communications bij Samsung Electronics America.

De metaverse biedt Samsung de mogelijkheid om fysieke en ruimtelijke grenzen te overstijgen. In de metaverse kunnen unieke virtuele ervaringen worden gecreëerd die anders niet mogelijk zouden zijn. Innovatie zit in het DNA van Samsung, dus kan Samsung niet wachten tot haar gebruikers deze ontluikende virtuele wereld kunnen ervaren.

Samsung 837X metaverse

Het debuut van Samsung Electronics op de Metaverse

De roep om deel uit te maken van de metaverse neemt met de dag toe, want deze blockchain technologie blijkt een weg te zijn voor grote merken om wereldwijd nieuwe ervaringen te creëren voor hun klanten en fans.

Een van de op metaverse gerichte blockchain protocollen is Decentraland, een virtual reality platform aangedreven door de Ethereum blockchain dat gebruikers in staat stelt inhoud en toepassingen te creëren, te ervaren en te gelde te maken.

In de afgelopen jaren is Decentraland uitgegroeid tot een go-to hub voor de meeste merken die wegen zoeken om voet aan de grond te krijgen in de metaverse.

De omarming van Decentraland heeft een positieve invloed op de groei van het platform’s native token ‘MANA’. Te midden van de enorme prijscorrecties die de hele industrie doormaakt, is MANA gestegen met 3,94% tot $3,35 per token.

Dit is geenszins in de buurt van zijn all-time high (ATH), maar de groeiende relevantie van het protocol zal in de nabije toekomst zeker een ambitieuzere groeitrend voor de token aanwakkeren.

Samsung zei dat zijn 837x winkel op Decentraland voor een beperkte tijd open zal zijn. Maar wie weet als het de Samsung 837x een groot succes blijk te zijn, zal het voor een langere periode geopend zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=76UzUWlTb2U

Plaats een reactie