The Assembly start NFT-samenwerking met industriegigant Ghostpunch Games, LLC

Het afgelopen jaar is de populariteit van NFT’s gigantisch gestegen. Hierdoor kan deze marktsector zich blijven door ontwikkelingen. Nu The Assembly een NFT-samenwerking start met de gigant Ghostpunch Games, LLC wordt het mogelijk om NFT’s te gebruiken in videogames.

De perfecte combinatie van gaming en crypto

The Assembly is een platform welke gebaseerd is op gaming en werkt met behulp van mechanismen die afkomstig zijn van de cryptomarkt. Daarnaast is het ook mogelijk om cryptocurrencies te verdienen en in te zetten in de diverse games die via het platform gespeeld kunnen worden. Het platform wordt daarom ook wel een zogenaamd Solana gebaseerd Play-2-Earn- en NFT-ecosysteem genoemd.

Het gaming platform is gecreëerd door een groep experts die afkomstig is uit de gaming industrie, maar die ook een liefde voor de cryptowereld hebben ontwikkeld. Zij delen een visie waarin NFT’s (niet-fungibele-tokens) de toekomst zijn op het gebied van eigendommen.

Om het platform blijven te ontwikkelen en in de voetsporen te treden van andere grote crypto gaming platformen is The Assembly een samenwerking gestart. Deze samenwerking maakte het bedrijf onlangs trots openbaar door een bericht te plaatsen op hun Discord-server.

Het gaming platform gaat een samenwerking starten met één van de grootste spelers binnen de gaming industrie: Ghostpunch Games, LLC. Ghostpunch Games, LLC staat bekend als een onafhankelijke AAA game ontwikkelingsstudio. Het in Florida gevestigde bedrijf heeft samenwerkingen met vele grote spelers binnen de gaming industrie.

Zo heeft Ghostpunch Games, LLC al samengewerkt met bijvoorbeeld Sonay, Atari, EA, Sega, Nickelodeon, 2K en Infinity Ward. Daarnaast heeft het bedrijf ook een bijdrage geleverd aan franchises zoals Call of Duty, League of Legends, Borderlands, Mortal Kombat, Duke Nukem, Bioshock, Ratchet and Clank en Medal of Honor.

Volgens de experts van het gaming platform zal de NFT-samenwerking met Ghostpunch Games, LLC de visie bevorderen en verschillende bijdragen leveren aan de ontwikkeling van de crypto gaming sector. Zo zal de samenwerking bijdragen aan de blockchain-revolutie en web 3.0 ontwikkelingen. Dit komt omdat de samenwerking tussen het gaming platform en Ghostpunch Games, LLC de werelden van DeFi, gaming en verzamelkunst (NFT’s) samenvoegt.

De woordvoerder van het gaming platform sprak onlangs over de samenwerking met Ghostpunch Games, LLC. De woordvoerder liet weten dat het team het volste vertrouwen heeft in de samenwerking en dat Ghostpunch Games, LLC hen kan helpen om The Assembly Metaverse te bouwen.

The Assembly

De ontwikkelingen rondom The Assembly

De samenwerking is pas relatief kort van start maar Ghostpunch Games, LLC is nu al hard aan het werk om een passend design te maken voor het gaming platform. Het bedrijf is bezig met het opstellen van het definitieve Game Design Document voor het platform.

Een Game Design Document is een belangrijk document. Het vormt het ontwerp van een game tot in detail. Elke functie van het spel en elke mogelijkheid van het spel wordt tot in de puntjes uitgewerkt binnen dit document. Pas als het document af is kan de ontwikkeling van het spel starten. Volgens Ghostpunch Games, LLC duurt het afschrijven van het document nog ongeveer een maand.

Ook The Assembly zelf is bezig met het verder ontwikkelen van zijn gaming platform. Zo heeft het bedrijf onlangs digitale tokens laten maken. Het gaat om NFT’s die diverse legendarische historische figuren vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan NFT’s met Julius Ceasar of Ragnar Lothbrok.

De opgestelde NFT tokens kunnen gekocht worden door handelaren op de cryptomarkt. Ze worden verkocht via een blockchain-platform om op deze manier het eigendom te verifiëren. De collectie is openbaar van december 2021 tot maart 2022. Diverse soorten NFT’s kunnen in verschillende periodes binnen dit tijdsbestek verhandeld worden. Begin februari start de verkoop van Vol. 2: The Vikings. De collectie ‘Vol. 2: The Vikings’ zal bestaan uit 1000 kunstwerken. Deze kunstwerken worden opgeleverd in de vorm van NFT’s.

De zorgvuldig ontworpen NFT’s met legendarische historische figuren zijn gecreëerd door ervaren en bekende gamekunstenaars genaamd Micheal Oviedo en Isai Oviedo. Beide kunstenaars zijn al eerder samenwerkingen gestart met grote bedrijven zoals Cartoon Network, Nick Jr, Puma, Atlantic Records en Warner Music. 

https://www.youtube.com/watch?v=DMgzFL-Bf0I

Plaats een reactie