Samenwerken is kracht!

Met trots werken wij samen!

Bitcoin Start is trots op samenwerkingen met diverse innovatieve cryptobedrijven die onze passie voor blockchain en cryptocurrency delen. Door deze partnerships zijn wij in staat om onze lezers te voorzien van de meest recente en relevante informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de crypto-industrie. Onze samenwerking met deze bedrijven stelt ons in staat om dieper inzicht te krijgen in hun unieke technologieën en oplossingen, zodat we onze lezers kunnen voorzien van diepgaande analyses en reviews.

Nederlandse crypto exchanges

Bitvavo exchange
NR1 cyrpto exchange

Bitvavo

De nummer 1 crypto exchange van Nederland met meer dan 1 miljoen actieve gebruikers.

Finst ervaring
Goedkoopste Exchange

Finst

Finst Exchange is de nieuwkomer in de markt. Met 0,15% transactiekosten de goedkoopste.

Litebit review
Ouwe reus in de branche

Litebit

Litebit één van de oudste crypto brokers van Nederland, erg ervaren in de cryptomarkt!

Internationale crypto exchange

Binance
Nr1 Wereldwijd

Binance

Met meer dan 15 miljoen geregistreerde gebruikers is Binance één van de grootste crypto exchange van de wereld.

Coinbase
Amerikaanse crypto exchange

Coinbase

Coinsbase heeft ondertussen meer dan 100 miljoen actieve gebruikers op haar platform. Met meer dan 8 jaar ervaring zeker zeer ervaren speler op de markt.

Crypto trading bots

Cryptohopper
Automatisch handelen

Cryptohopper

Automatisch crypto handelen met cryptohopper. Ontwikkeld in Nederland en zeer effectief.

Diamond pigs ervaring
Veilig in moeilijke tijden

Diamond Pigs

Diamond Pigs bied beveiliging in moeilijke tijden en stapt in op het juiste moment middels zeer geavanceerde crypto algoritmes.

Hardware wallet aanbieders

Ledger
NR1 hardware wallet

Ledger

Ledger is het hardware wallet merk binnen de crypto branche. Het bedrijf is al jaren op de markt en blijft door ontwikkelen!

Trezor hardware wallet
Veiligste hardware wallet

Trezor

Een Trezor hardware wallets is de ultieme beveiliging voor jou Bitcoin en andere crypto. Verbind je hardware wallet met de Trezor Suite-app en beheer je crypto’s eenvoudig in een veilig crypto ecosysteem.

Bitcoin merchandise webshops

Bitcoin merchandise webshop
NR1 in Bitcoin stickers

BitcoinStuffStore

BitcoinStuffStore.com is hard op weg om de grootste Bitcoin merchandise webshop van Europa te worden. Ben je opzoek naar Bitcoin stickers dan is dit het adres voor de tofste exemplaren!

Bitcoin Start is trots op de samenwerking met diverse innovatieve cryptobedrijven die onze passie voor blockchain en cryptocurrency delen. Door deze partnerships zijn wij in staat om onze lezers te voorzien van de meest recente en relevante informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de crypto-industrie. Onze samenwerking met deze bedrijven stelt ons in staat om dieper inzicht te krijgen in hun unieke technologieën en oplossingen, zodat we onze lezers kunnen voorzien van diepgaande analyses en reviews. Bovendien kunnen we onze lezers exclusieve toegang bieden tot de nieuwste producten en diensten van deze bedrijven, waardoor ze een voorsprong hebben in deze snel evoluerende sector. Onze blog is gewijd aan het bijdragen aan de vooruitgang van de crypto-industrie, en onze samenwerkingen met deze innovatieve cryptobedrijven helpen ons om die missie te realiseren. Of het nu gaat om het testen van nieuwe wallets, het schrijven van recensies over opkomende cryptocurrencies of het bespreken van de nieuwste blockchain-protocollen, wij staan klaar om onze lezers te voorzien van hoogwaardige informatie en inzichten, mogelijk gemaakt door onze sterke partnerships met de beste cryptobedrijven in de industrie