6 nieuwe staking mogelijkheden bij Bitvavo

Bitvavo breidt zijn Staking-service uit met zes nieuwe assets die beschikbaar zijn om rewards mee te verdienen: LUNA, NEAR, KMD, LTO, GRT en KSM. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om rewards te verdienen op assets die anders gewoon inactief zouden blijven op hun account. Dit laat Bitvavo haar klaten weten in een recent nieuwsbericht op hen blog.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Waarom veranderen de staking beloningen? Bitvavo update regelmatig de staking beloningen, dit is nodig om op de huidige marktsituatie te reageren. Als gevolg hiervan biedt Bitvavo vanaf 18 april geen Staking-beloningen meer voor DAI, LINK, LTC en USDT. De nieuwe beloningspercentages gaan in op 18 april.

6 nieuwe staking crypto’s bij Bitvavo

Bitvavo heeft 6 nieuwe crypto’s toegevoegd aan haar staking programma. Hieronder kort een uitleg over de verschillende cryptomunten.

Crypto staking

Terra Luna (LUNA)

LUNA is een cryptocurrency die is ontwikkeld door het Terra-netwerk. Het is bedoeld als een stabielecoin die is gekoppeld aan de waarde van de Amerikaanse dollar. LUNA fungeert als het native token van het Terra-netwerk en wordt gebruikt om transacties te verwerken en om de stabiliteit van de prijs te handhaven. Het wordt steeds populairder vanwege de groeiende adoptie van het Terra-netwerk en de bredere acceptatie van stablecoins in de cryptogemeenschap.

NEAR

NEAR is een cryptocurrency en blockchain-platform dat is ontworpen om ontwikkelaars een gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve manier te bieden om gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen. Het wordt steeds populairder vanwege de eenvoudige ontwikkelingservaring die het biedt en de lage transactiekosten die het ondersteunt. NEAR wordt ook ondersteund door een levendige gemeenschap van ontwikkelaars en enthousiastelingen die bijdragen aan de groei en adoptie ervan.

Komodo (KMD)

Komodo (KMD) is een cryptocurrency die is gebouwd op een gedecentraliseerde blockchain. Het biedt verschillende functies, waaronder anonieme transacties, gedecentraliseerde uitwisselingen en slimme contracten. Het wordt gebruikt als betaalmiddel voor diensten en producten op het Komodo-platform. KMD is populair vanwege zijn snelheid, veiligheid en privacy functies.

LTO Network

LTO Network is een crypto-project dat is ontworpen om bedrijven te helpen bij het creëren van efficiëntere workflows en het beheren van complexe processen. Het is gebaseerd op een hybride blockchain-technologie en biedt slimme contracten en een unieke consensusmechanisme om transacties te verwerken. LTO Network is populair geworden vanwege de praktische toepassingen voor bedrijven en de mogelijkheid om zakelijke processen te stroomlijnen. Plus, het heeft een coole naam, dus dat is ook een pluspunt!

The Graph (GRT)

The Graph (GRT) is een cryptocurrency die is ontworpen om de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties (dApps) te verbeteren. Het maakt gebruik van een indexeringsprotocol om het zoeken en ophalen van gegevens uit verschillende blockchain-netwerken te vergemakkelijken. Het wordt steeds populairder omdat het een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling van gedecentraliseerde finance (DeFi) en non-fungible token (NFT) markten. Veel investeerders zijn enthousiast over de toekomstige groeipotentie van GRT.

Kusama (KSM)

Kusama (KSM) is een cryptocurrency die is ontworpen als een “canary network” voor Polkadot, een gedecentraliseerd ecosysteem voor blockchain-applicaties. Het maakt het mogelijk om nieuwe functies te testen en te experimenteren voordat deze op Polkadot worden geïmplementeerd. KSM is de native token van het Kusama-netwerk en wordt gebruikt om transacties te verwerken en de beveiliging van het netwerk te waarborgen. Het wordt steeds populairder vanwege zijn snelle transactiesnelheid en de mogelijkheid om verschillende blockchains met elkaar te verbinden.

Huidige Bitvavo staking cryptomunten

Onderstaand een lijst van cryptomunten die beschikbaar zijn binnen de Bitvavo staking module.

 • Cardano (ADA) ~ 3,50%
 • ARK (ARK) ~ 1,07%
 • Cosmos (ATOM) ~ 8,00%
 • Bitcoin Cash (BCH) ~ 1,02%
 • Bitcoin (BTC) ~ 0.77%
 • Ethereum (ETH) ~ 1.01%
 • The Graph (GRT) ~ 3,00%
 • ICON (ICX) ~ 3,00%
 • Komodo (KMD) ~ 2,00%
 • Kusama (KSM) ~ 7,00%
 • LTO Network (LTO) ~ 5,00%
 • Luna Classic (LUNA) ~ 2,00%
 • Luna (LUNA2) ~ 2,00%
 • NEAR Protocol (NEAR) ~ 5,00%
 • NEO (NEO) ~ 0.52%
 • Ontology (ONT) ~ 0.51%
 • Solana (SOL): ~ 4.0%
 • Tezos (XTZ) ~ 2,50%
 • Tron (TRX) ~ 1,03%
 • USD Coin (USDC) ~ 1,75%
 • VeChain (VET) ~ 0.49%
 • Waves (WAVES) ~ 5.5%

Bij Bitvavo is het mogelijk om flexibel te staken, deze optie staat voor iedereen standaard ingeschakeld. Dit is volledig risico vrij, je cryptofondsen staan gewoon bij Bitvavo en je hoeft niets te verkopen. Je hebt direct toegang tot je crypto, wil je ze verkopen? Dan is dit gewoon mogelijk.

Over Staking bij Bitvavo

On-Chain Staking Staking stelt u in staat om uw geld te laten groeien zonder dat u uw digitale assets hoeft te verkopen. Wanneer u uw digitale assets staked, laat u die deelnemen aan het onderhoud van de veiligheid van een blockchain-netwerk en verdient u rewards in ruil daarvoor.

Off-Chain Staking (lenen) Door te kiezen voor Staking ga je akkoord om al jou huidige en toekomstige ondersteunde Off-Chain Staking digitale assets, zoals BTC en USDC, uit te lenen aan Bitvavo Custody BV, een bedrijf van de Bitvavo Group. U gaat er ook mee akkoord dat Bitvavo Custody al die ondersteunde digitale assets uitleent aan derde partijen die leningen verstrekken.

Deze partners die leningen verstrekken doen verschillende dingen om beloningen te verdienen met het geleende geld. Het geld dat ze verdienen wordt gedeeld met Bitvavo Custody. Bitvavo Custody geeft dan een deel van deze verdiensten terug aan jou als dank voor het uitlenen van je cryptomunten.

Bitvavo Custody zoekt haar lending partners zorgvuldig uit. Maar het kan gebeuren dat een lending partner in gebreke blijft en je geleende cryptocurrencies niet terug kan geven. Dit kan leiden tot gedeeltelijk of volledig verlies.

Plaats een reactie