PI Coin Minen met je telefoon via het PI Network

De populariteit van Bitcoin en andere altcoins groeit met de dag. Wat veel mensen niet weten is dat het minen van deze cryptomunten heel veel energie vergt. Hier heeft PI Network met zijn gelijknamige PI Coin de oplossing voor gevonden namelijk; Minen met je telefoon. Je kunt PI coins nu nog gratis claimen door de app te downloaden en de software op je smartphone te laten draaien. Je kunt deelnemen op uitnodiging van iemand anders, vind je het interessant om mee te bouwen aan het PI netwerk? Lees dan snel verder hoe ook jij kun minen via je telefoon. 


Snel beginnen

PI network

PI Network en Pi coin uitgelegd

Het PI network wil cryptocurrency voor iedereen toegankelijk maken. Wat heeft tegenwoordig iedereen in zijn broekzak of handtas? Inderdaad, een mobile telefoon die bepaalde rekenkracht bij zich draagt (CPU’s). Het team heeft een applicatie ontwikkeld waarmee je PI coins kunt minen met je telefoon. Dit is niet alleen veel energie zuiniger maar potentieel een veel groter netwerk van computers dan bijvoorbeeld de Bitcoin.


Check de whitepaper

PI coin veel zuiniger dan Bitcoin

Groei PI coin community

Het platform is in 2019 gestart en is ondertussen uitgegroeid tot een serieuze crypto. Hoewel het PI Network nog in de BETA (test) fase zit zijn er al ruim 14 miljoen actieve gebruikers. Om deel te nemen aan het netwerk moet je uitgenodigd worden via een lid. (uiteraard ga ik jou uitnodigen, scroll even door naar beneden). 

https://youtu.be/MsOaC61cR3U

Hoe werkt minen via je telefoon?

 

PI coin minen

Om te kunnen minen met je telefoon maakt de applicatie gebruik van rekenkracht die iedere telefoon bezit. Één keer per dag moet je de applicatie openen om het minen via je telefoon te activeren, daarna gaat alles vanzelf. Door mensen uit te nodigen voor je netwerk creëer je een sterker netwerk en ontvang je meer PI coins. Uiteindelijk is het mogelijk om een passief inkomen te krijgen middels het minen van PI coins.

PI Coin app downloaden IOS en android

Starten met minen via je telefoon

Zoals ik al even vermelde moet je uitgenodigd worden om deel te nemen aan het PI netwerk. Via mijn code kun jij aanmelden en starten met minen via je telefoon. Ik leg je stap voor stap uit wat te doen.. het is heel makkelijk 🙂

Stap voor stap aanmelden bij PI network

  1. Klik op DEZE link
  2. Download de IOS of Android applicatie op je smartphone
  3. Open de applicatie
  4. Vul je persoonsgegevens in
  5. Gebruik uitnodigingscode: Bitcoinstart
  6. Het minen met je telefoon kan nu beginnen!


PI Coin uitnodigingscode

PI Coin uitnodigingscode

Als je de gratis cryptomunt wil minen met je telefoon dan moet je door een andere gebruiker uitgenodigd worden. Tijdens het aanmeld proces wordt er namelijk om je PI Coin uitnodigingscode gevraagd. Als het goed ga jij je aanmelden met onze uitnodigingscode; Bitcoinstart

Als je aangemeld bent kun je heel eenvoudig je eigen uitnodigingscode creëren. Je kunt ervoor kiezen om je eigen naam te gebruiken of een nickname. Daar ben je gelukkig helemaal vrij in. Hopelijk lukt het aanmelden je, en kun je onze PI Coin uitnodigingscode gebruiken 🙂 


IOS applicatie


Android App


Aanmelden bij PI network om pi coin te minen

Waarde van de PI coin koers verwachting

Op dit moment is de PI coin nog niet via de blockchain vastgelegd en is dus nog in BETA fase. Een goede vraag is dus ook wat is dan in godsnaam de waarde van de PI coin en waarom zou ik deze minen met mijn telefoon? In de toekomst gaat de digitale munt verhandeld worden via verschillende cryptocurrency exchanges en kan er daadwerkelijk waarde aan de PI coin gehangen worden. Tot dit tijd is het gissen wat de waarde van de PI cion is. 

De waarde van de PI coin is dus te bepalen zodra deze actief wordt op een blockchain. Gelukkig zijn er veel websites die een voorspelling durven te doen wat de prijs zou zijn zodra de crypto actief is. Onderstaand een voorspelling door: Capital.com & DigitalCoinPrice.com

PI coin koers voorspelling

Veel gestelde vragen

Voordat ik PI coin begon te minen met mijn telefoon had ik ook veel vragen. Ik heb alle veel gestelde vragen hieronder voor jou op een rij gezet.

Is PI coin echt of is het oplichterij?

Pi is geen oplichterij. Het is een oprechte poging van een team van Stanford-afgestudeerden om gewone mensen meer toegang tot cryptocurrency te geven.

Het kernteam van Pi wordt geleid door twee Stanford-PhD’s en één Stanford MBA, die allemaal hebben bijgedragen aan de opbouw van de blockchain-community van Stanford. We kunnen niet garanderen dat het project zal slagen. We beloven echter wel dat we ons uiterste best zullen doen om onze gedeelde dromen waar te maken, met behoud van de hoogste normen van integriteit. U kunt meer over ons leren op de “Core Team” -pagina in het hoofdmenu van de app.

PI Network team

Hoe werkt de app en hoe verdien ik PI coins?

Met deze app kun je Pi verdienen door eenvoudige bijdragen te leveren aan Pi’s gemeenschap. Hoe meer je bijdraagt, hoe meer Pi je verdient. 

Om Pi te verdienen, moet je elke 24 uur inchecken en op de bliksemknop drukken om te beginnen met minen. Als je eenmaal aan het minen bent, kun je je uurtarief verhogen door vertrouwde vrienden en familie uit te nodigen om lid te worden van de gemeenschap. Na 3 dagen mijnbouw kunt u uw inkomsten meer verhogen door uw beveiligingscirkel op te bouwen, wat bijdraagt ​​aan de algehele beveiliging van het netwerk. Houd er rekening mee dat eerdere leden van het netwerk sneller mijnen dan degenen die erna komen.

Minen met je smartphone

Moet ik de app geopend houden en hoe zit het met mijn batterij?

U hoeft de app niet open te laten staan voor de mijne. Pi heeft geen invloed op de prestaties van uw telefoon, raakt uw batterij niet leeg en gebruikt uw netwerkgegevens niet. Zodra je op de bliksemknop drukt, kun je zelfs de app sluiten en ga je door met het minen van Pi. 

Dus hoe kunt u een cryptocurrency minen zonder uw batterij of gegevens leeg te maken? In plaats van energie te verbranden als bewijs van werkende cryptocurrencies zoals Bitcoin, stelt Pi zijn grootboek veilig wanneer leden voor elkaar instaan als betrouwbaar. Dit vormt een netwerk van in elkaar grijpende “veiligheidscirkels” die bepalen wie transacties kan uitvoeren. Deze nieuwe benadering maakt crypto minen op je telefoon mogelijk door gebruik te maken van uw bestaande sociale verbindingen, zonder financiële kosten, zonder batterijverbruik en met een kleine voetafdruk op de planeet. Lees het technische gedeelte in ons whitepaper voor een nauwkeurigere en gedetailleerde uitleg.

passief inkomen door minen met je telefoon

Kan ik PI coins uitbetalen of opnemen?

Tegenwoordig is Pi ongeveer 0 dollar / euro enz. Waard, vergelijkbaar met Bitcoin in 2008. Pi’s waarde zal worden ondersteund door de tijd, aandacht, goederen en diensten die worden aangeboden door andere leden van het netwerk. 

Door onze aandacht, goederen en diensten te bundelen rond een gemeenschappelijke munteenheid, proberen Pi-leden meer waarde vast te leggen die doorgaans naar banken, technologiegiganten (bijv. Facebook, Amazon) en andere tussenpersonen gaat. Vandaag leggen we de infrastructuur aan. voor deze digitale valuta en marktplaats door de valuta te distribueren, de gemeenschap op te bouwen en de technologie te ontwikkelen om de veiligheid ervan te waarborgen.

Is de app de wallet en houden we zelf public key en private key?

Ja, je telefoons zal dienen als een cryptocurrency-portemonnee die wordt gekoppeld aan uw huidige accounts (nummer / Facebook). 

Net als bij elke andere openbare blockchain, staat Pi’s blockchain het ook toe dat in-app / externe hardware wallets Pi vasthouden en ermee transacties uitvoeren door transacties rechtstreeks naar de blockchain in te dienen. Dit is een functionaliteit die we momenteel gepland hebben om te worden geleverd in fase 3 van het project. (ter herinnering, we zitten nu in fase 1 – distributie van de valuta – we zullen dan een Testnet lanceren als fase 2, en fase 3 is wanneer ons mainnet live zal zijn). Tijdens fase 3 van het project heb je ook de mogelijkheid om het volledige eigendom over je private / publieke sleutels te krijgen.

Pi streeft ernaar veel toegankelijker te zijn voor gewone mensen en daarom proberen we deze geïntegreerde interface te bouwen. We hebben voor deze gefaseerde implementatie gekozen om het gebruik door gewone mensen gemakkelijker te maken. We zijn nog in de kinderschoenen en kijken uit naar de weg die voor ons ligt.

Plaats een reactie