Daymak Spiritus

Daymak Spiritus introduceert de eerste elektrische auto om cryptovaluta mee te minen. Je hoeft hiervoor je auto alleen te parkeren of op te laden. Het is vanaf 1 juni mogelijk om de auto op voorhand te bestellen en je kunt ook al betalen met cryptomunten. Ook is het mogelijk om een lease te nemen die je betaald met cryptovaluta.

Het Canadese bedrijf Daymak Inc. kondigde op 1 juni aan dat het medio 2023 de Spiritus Daymak op de gaat lanceren. Dit is een zeer bijzondere elektrische voertuig, want dit voertuig kan verschillende cryptomunten minen, waaronder Bitcoin, Cardano, Dogecoin en Ethereum, terwijl de auto geparkeerd staat of oplaadt.  Het wordt ‘s werelds eerste elektrische auto die dit kan. De auto kan al op voorhand besteld worden en in minder dan 60 dagen zijn er al voor meer dan USD 350 miljoen aan pre-orders geplaatst.  

Daymak spiritus

Daymak, Inc., is in 2021 opgericht en heeft zijn hoofdzetel in Toronto, Canada. Het bedrijf is gespecialiseerd en een pionier op het gebied van lichte elektrische voertuigen, oftewel LEV’s. Daymak heeft een groot en wereldwijd distributienetwerk, waaronder Walmart, Costco en Best Buy. In Canada is Daymak de nr. 1 distributeur en ontwikkelaar van LEV’s, met meer dan 100.000 verkochte voertuigen. Het bedrijf staat vooral staat bekend om zijn zeer geavanceerde ontwerpen.

Sinds de oprichting van Daymak is het een voorvechter van ontwrichtende technologieën. De CEO, ziet de huidige crypto-beweging als een duidelijke indicatie dat we tegen de releasedatum van Spiritus medio 2023 in de blockchain-revolutie zullen zitten. Tegen die tijd denkt hij dat iedereen met crypto zal betalen en Daymak bouwt auto’s met dat in gedachten.

Het eerste elektrische voertuig met een milieuvriendelijke cryptominer

Daymak heeft besloten om de Daymak Spiritus voertuigen te bouwen in een auto met milieuvriendelijke cryptomining knooppunten. De auto zal namelijk uitgerust zijn een duurzame mijntechnologie, genaamd Nebular. Spiritus wordt hiermee de eerste auto in de geschiedenis met mining-hardware en cryptocurrency-technologie geïntegreerd in de gebruikersinterface van een voertuig. Op de eigen cryptocurrency-infrastructuur van Daymak heeft het bedrijf patent aangevraagd. Dit is een ongekende mijlpaal in de snelle evolutie van blockchain-technologieën.

Elke Daymak Spiritus voertuig wordt een node op de Blockchain en omvat Daymak Nebula Miner en Nebula Wallet:

  • Nebula Miner – verdien geld terwijl je geparkeerd staat. Spiritus-auto’s worden standaard geleverd met een toonaangevende GPU in prijs-winstverhouding in de mijnbouw. Wanneer het voertuig bovenop het Daymak Ondata draadloze oplaadstation wordt geparkeerd, of geparkeerd en druppelsgewijs wordt opgeladen, of is aangesloten, verdient Daymak Spiritus gegarandeerd geld voor de eigenaar.
  • Nebula Wallet: de all-in-on oplossing voor alle dagelijkse crypto-behoeften. Nebula Miner-winsten kunnen worden verzameld, opgeslagen en verhandeld via de Nebula Wallet, die veilig is geïntegreerd in de Spiritus-interface.

En daar waar de meeste voertuigen in waarde verminderen wanneer ze in de garage staan, levert de Nebula Miner je geld op. Gewoon terwijl de auto geparkeerd staat of geladen wordt. De Nebula-Wallet  verzamelt en bewaart de gerealiseerde winst. Dat is nog eens passief inkomen genereren.

Naymak Inc. werkt samen met verschillende cryptobeurzen om leasebetalingen via crypto aan te kunnen bieden. Ook in deze crypto-integratie is Daymak weer een toonaangevende pionier. Andere fabrikanten van elektrische voertuigen kunnen door middel van licenties ook gebruik gaan maken van deze technologie. 

Daymak spiritus 0

Acceptatie van pre-order betalingen in crypto

Met ingang van 1 juni accepteert Daymak pre-orderbetalingen van Daymak Spiritus in een groot aantal cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Cardano en Dogecoin. Daymak is hiermee een van de eerste LEV-fabrikanten die dit aanbiedt naar klanten.

De Daymak Spiritus zal ongeveer USD 20.000 gaan kosten. Een ultimate model gaat ongeveer USD 149.000 gaan kosten. Dit model heeft een groter bereik per laadbeurt, een hogere topsnelheid en kan ook draadloos worden opgeladen.

Daymak spiritus 4

Daymak Spiritus de oplossing voor het recente Tesla bericht

Recent herriep Elon Musk, CEO Tesla, zijn besluit om Bitcoin te accepteren als betaalmiddel voor zijn voertuigen. Dit omdat hij van mening is dat Bitcoin-mijnbouw te veel energie verbruikt.

De Daymak Spiritus wordt erkend als een schone, groene, elektrische auto van de toekomst die het algemene CO2-probleem van cryptomining aanpakt. Het is interessant dat Daymak deze problematiek op een andere manier benadert dan Tesla en juist met een oplossing komt in de vorm van een LEV die op een milieuvriendelijke wijze cryptocurrencies kan minen. Naar verwachting komt Tesla snel met een tegenreactie..

Delen op Social Media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ook interessant voor jou..

Novi wallet
Crypto handelen
Leila

Facebook start proef met eigen wallet Novi

Mediagigant Facebook zal een proef gaan starten met een eigen wallet app, Novi genaamd. Met deze digitale portemonnee moet het voor mensen mogelijk worden om op ieder gewenst moment direct geld te kunnen versturen, zonder dat zij hiervoor kosten voor

Lees verder »
NBA cryptoplatform
cryptovaluta
Leila

Coinbase tekent crypto sponsorovereenkomst het NBA

Deze week deed Coinbase, een van de grotere crypto exchanges van de Amerika, de aankondiging dat zij het officiële NBA cryptoplatform, of te wel het cryptoplatform van de National Basketball Association, is geworden. Coinbase heeft met de welbekende Noord Amerikaanse

Lees verder »
Crypto als alternatief voor dollar
cryptovaluta
Leila

Wordt crypto een alternatief voor de dollar in Rusland?

Als sinds vele tientallen jaren, is de Amerikaanse dollar de belangrijkste munteenheid ter wereld. Enorm veel landen zijn er afhankelijk van. Dit heeft tot een enorme machtspositie van de VS geleid. Alhoewel veel landen hier geen moeite mee hebben, zijn

Lees verder »
Cryptobelasting in Zuid-Korea
cryptovaluta
Leila

Wordt de cryptobelasting in Zuid-Korea uitgesteld?

De afgelopen tijd hebben diverse landen in Azië al duidelijk gemaakt dat zij minder blij zijn met de ontwikkeling van de markt van cryptocurrencies. Eén van deze landen is Zuid-Korea. Onlangs is het aantal crypto exchanges in het land al

Lees verder »